Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

«Τη θηλιά στο δήμο Ξηρομέρου την έβαλε αποκλειστικά ο κ.Γαλούνης”

«Τη θηλιά στο δήμο Ξηρομέρου την έβαλε αποκλειστικά ο κ.Γαλούνης”

galounis-samara«Μία οφειλόμενη απάντηση» τιτλοφορείται ανακοίνωση της αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ξηρομέρου Κωστούλας Κουμανδράκη Σαμαρά. «Τη θηλιά στο δήμο την έβαλε αποκλειστικά ο κ.Γαλούνης από δικές του επιλογές και πρακτικές», αναφέρει χαρακτηριστικά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στα διαφορά μυθεύματα που κυκλοφορούν προς δημιουργία εντυπώσεων η μόνη σωστή απάντηση δίνεται μόνο με στοιχεία . Όταν λοιπόν την 1 Σεπτέμβρη του 2014 παραδώσαμε τη Διοίκηση του Δήμου Ξηρομέρου στο κ Γαλουνη, του αφήσαμε ένα αποθεματικό 2.021.166,91 ικανό να αποπληρώσει τις 687.269,73 ευρώ που αφορούσαν οφειλές της ΔΕΗ λόγω της μεγάλης κατανάλωσης από την κίνηση των αντλιοστασίων! Ο ίδιος όμως αψήφησε τις ανάγκες του δήμου και επιδόθηκε σε έργα βιτρίνας και σε αναμορφώσεις! Τη θηλιά λοιπόν στο δήμο την έβαλε αποκλειστικά ο ίδιος από δικές του επιλογές και πρακτικές!
Ο Δήμος Ξηρόμερου υπό τη διοίκηση του Πυθαγόρα Σαμάρα και με τη συνένωση των 3 πρώην Καποδιστριακών δήμων ποτέ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ισοσκελισμού του προϋπολογισμού στα 3,5 χρόνια εξουσίας!
Ας αναλογιστούμε τα εξής:
1.Προχώρησε ποτέ σε σύναψη δανειακής σύμβασης η προηγούμενη δημοτική αρχή υπό τον Πυθαγόρα Σαμαρά παρόλο τα χρέη που κληρονόμησε από τους τρεις πρώην καποδιστριακούς Δήμους ;
2. Πήρε ποτέ δάνειο ο Πυθαγόρας Σαμαράς σε κάποια από τις θητείες του ως Δήμαρχος Αστακού;
3. Μήπως θυμάστε αν άφησε υπόλοιπο στο ταμείο του Δήμου Αστακού ο Πυθαγόρας Σαμαράς; όταν ανέλαβε την εξουσία ο Παναγιώτης Στάικος ο ίδιος με δημόσια δήλωση- ομολογία τον ευχαριστούσε γιατί παρέλαβε έναν οικονομικά εύρωστο Δήμο.
Σε αντίθεση με τον κ Γαλουνη που έχοντας συμπληρώσει σχεδόν τη μισή θητεία του , απέκρυψε στοιχεία από τις οφειλές του δήμου έναντι της ΔΕΗ.
Εξαφάνισε τα χρήματα από το ταμείο του δήμου φτάνοντας τον στο απροχώρητο και έχει το θράσος να λέει ότι αν δεν ψηφιστεί το δάνειο θα πάει να παραδώσει τα κλειδιά του δήμου στο γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης διοίκησης!
Στην προσπάθεια της να εμφανιστεί ως η μόνη, και αξιόπιστη αντιπολιτευτική δύναμη η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών τους έβαλε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Αγαπητοί φίλοι της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών, καλή η προσπάθεια σας δυστυχώς όμως για εσάς τα επίσημα στοιχεία σας διαψεύδουν.
Όσον αναφορά τα περί «συγκοινωνούντων δοχείων» των δυο συνδυασμών, Το ποιος ήταν συγκοινωνούντα δοχείο με τον συνδυασμό του κυρίου Γαλουνη στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών το γνωρίζει όλο το Ξηρόμερο. Τόσο πολύ μάλιστα που το περιεχόμενο των δοχείων έγινε μείγμα…. Και αν δεν πιστεύετε εμάς ρωτήστε τα δικά σας στελέχη..
Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια προς αποκατάσταση του ονόματος του πρώην Δήμαρχου Πυθαγόρα Σαμαρά .
Η αλήθεια με πραγματικά στοιχεία και όχι με λαϊκίστικες κορώνες για την δημιουργία διαδικτυακών εντυπώσεων.

Αστακός 13/1/2017
Η αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης
Κουμανδράκη Σαμαρά Κωστούλα

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.