Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Τηλεδιάσκεψη εργασίας Λύρου – Λιβάνιου

Τηλεδιάσκεψη εργασίας Λύρου – Λιβάνιου

Τηλεδιάσκεψη εργασίας είχαν την περασμένη Παρασκευή ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος με τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα αυτοδιοίκησης, Θεόδωρο Λιβάνιο.

Την ατζέντα της συζήτησης, σύμφωνα με την ενημέρωση του δήμου Μεσολογγίου, απασχόλησαν αρκετά θέματα που αφορούν τον Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου για τα οποία ο Υφυπουργός έδειξε κατανόηση και πνεύμα υποστήριξης. Ο Κώστας Λύρος του παρέθεσε τα προβλήματα των οξυμένων χρεών που παρέλαβε η νέα δημοτική αρχή, ειδικά στα Νομικά Πρόσωπα και συζητήθηκαν διάφορες προτάσεις.

Επιπρόσθετα ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, σύμφωνα με την ενημέρωση του δήμου, ανέδειξε ζητήματα που άπτονται της καθημερινής λειτουργίας των ΟΤΑ αλλά και την ανάγκη ποιοτικής ενίσχυσης σε προσωπικό που θα μπορούσαν να προωθηθούν με την μορφή νομοθετικών ρυθμίσεων.

Ο υφυπουργός εξέφρασε την αγάπη του για το Μεσολόγγι το οποίο δήλωσε ότι με την πρώτη ευκαιρία θέλει να επισκεφθεί και τόνισε πως από πλευράς Υπουργείου η αρωγή στον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου θα είναι έμπρακτη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.