Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Τηλεδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου με τον αντιδήμαρχο Ν. Καραπάνο

Τηλεδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου με τον αντιδήμαρχο Ν. Καραπάνο

Στο πλαίσιο των τηλεδιασκέψεων με φορείς και συλλόγους της περιοχής, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μεσολογγίου, πραγματοποίησε την δεύτερη τηλεδιάσκεψη με τον αντιδήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νίκο Καραπάνο.

Τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων ήταν οι πρωτοβουλίες και τα μέτρα προστασίας από την πλευρά του δήμου Μεσολογγίου και τα προβλήματα που προέκυψαν και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν κατά την διάρκεια της κρίσης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την δομή “Βοήθεια στο σπίτι” και για τον πολύ σημαντικό ρόλο που διαδραμάτιζε την περίοδο αυτή καθώς καλείται να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες πολιτών που χρειάζονται στήριξη.

“Ο κ. Καραπάνος μας επιβεβαίωσε το πρόβλημα που υπάρχει με τους συγκεκριμένους εργαζόμενους της δομής αυτής καθώς είναι απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και παρόλα αυτά σηκώνουν στις πλάτες τους αγόγγυστα και με παρρησία το φορτίο των υποχρεώσεων της δομής αυτής” σημειώνει η Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μεσολογγίου.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα τουκινδύνουεξάπλωσηςτουιουστηνευάλωτηομάδα των Ρομά και τα μέτρα προστασίας που πρέπει να παρθούν και αφορούν στην ενημέρωση τους.

Έγινε αναφορά στην καλή συνεργασία του δήμου με τους φορείς της ιατρικής κοινότητας και δόθηκε έμφαση στην αναγκαιότητα της σωστής αντιμετώπισης της πανδημίας.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εξέφρασε την ανησυχία του για το οικονομικό αδιέξοδο που πρόκειται να περιέλθει η πόλη το επόμενο χρονικό διάστημα, θυμίζοντας ότι προϋπήρχε ήδη οικονομικό τέλμα προκρίσης κοροναϊού και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στον αντιδήμαρχο καλώντας τον δήμο να αναλάβει πρωτοβουλίες για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισηςτωνσυνεπειώντηςκρίσης αυτής.

Η συνάντηση αυτή θεωρήθηκε θετική και από τις δυο πλευρές και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία διαβεβαίωσε τον κ. Καραπάνο ότι είναι διαθετειμένος να συμβάλλει, σε θεσμικό επίπεδο, για την προώθηση λύσεων στο μέτρο που του αναλογεί για το καλό της πόλης” αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.