Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Τηλεφώνημα- έκπληξη από Παπαναστασίου στους επικεφαλής των παρατάξεων για συνάντηση την Δευτέρα!

Μπορεί το νέο δημοτικό συμβούλιο στο Αγρίνιο να μην έχει ορκιστεί ακόμη, όμως φαίνεται πως έχει κλείσει ήδη το πρώτο ραντεβού για συνάντηση των παρατάξεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου κάλεσε τους επικεφαλής των παρατάξεων την Δευτέρα 26 Αυγούστου, γύρω στις 11 το πρωί, στο γραφείο του.
Μάλιστα μερικοί εξ αυτών εξεπλάγησαν καθώς είχαν να ακούσουν τηλέφωνό του, σε προσωπικό επίπεδο, κάμποσα χρόνια! Οι υπόλοιποι απλά βεβαιώθηκαν ότι έχουν προσκληθεί όλοι και ρώτησαν το αντικείμενο της σύσκεψης.
Οι περισσότεροι, λοιπόν, μάλλον θα πάνε (τουλάχιστον όσοι είναι στην πόλη) καθώς ο Γ. Παπαναστασίου θέλει να τους ενημερώσει κυρίως για το Πανεπιστήμιο και τα μέλλον του, αλλά και για θέματα που αφορούν την πορεία της Αυτοδιοίκησης μετά τις πρόσφατες εξελίξεις.
Ίσως, πάντως, να θέλει να εγκαινιάσει και μια νέα τύπου σχέση. Κι αυτό δεν θα ήταν κακή ιδέα, ώστε να μην έχουμε την γνωστή εικόνα των προηγούμενων χρόνων στο δημοτικό συμβούλιο με την ατέλειωτη φαγωμάρα…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.