Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε: Τιμητικές διακρίσεις από την ΠΑΝ.ΣΥ και τον Ναυπακτιακό Σύνδεσμο “Ο Άγιος Χαράλαμπος”

ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε: Τιμητικές διακρίσεις από την ΠΑΝ.ΣΥ και τον Ναυπακτιακό Σύνδεσμο “Ο Άγιος Χαράλαμπος”

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε από την ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΠΑΝ.ΣΥ.) στη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. στο πλαίσιο της ετήσιας «Αιτωλοακαρνανικής Γιορτής» που έλαβε χώρα σε μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.

Την ειδική πλακέτα εκ μέρους της ΠΑΝ.ΣΥ. παρέδωσε στον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Γιάννη Φρέρη, η κ. Δήμητρα Δημαδάμα, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.), φορέα που είχε την πρωτοβουλία της επιβράβευσης, αναφερόμενη με ιδιαίτερα τιμητικούς χαρακτηρισμούς στην ξεχωριστή επιχειρηματική τεχνογνωσία της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Όπως αναγράφεται στην πλακέτα, αλλά και στο έντυπο πρόγραμμα της εκδήλωσης, η τιμή αποδόθηκε στην παραχωρησιούχο εταιρεία της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» για «το έργο και τις δράσεις της μέσα από την εταιρική, κοινωνική υπευθυνότητα» και την «επιχειρηματική της δραστηριότητα με την πολυετή προσφορά της στην οικονομία του νομού Αιτωλοακαρνανίας».

Παραλαμβάνοντας εκ μέρους του (απόντος στο εξωτερικό) Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας κ. Παναγιώτη Παπανικόλα, ο κ. Φρέρης υπογράμμισε πως η τιμή ενισχύεται από το γεγονός ότι απονέμεται από οργανώσεις ευρείας εμβέλειας που καθρεφτίζουν την τοπική κοινωνία μέσα στην οποία η εταιρεία πορεύεται επιχειρηματικά και με την οποία συμπορεύεται στην επιδίωξη της προκοπής του συνόλου.

Δείτε το video που προβλήθηκε στην εκδήλωση:

Η συγκεκριμένη τιμητική διάκριση έρχεται με μία εβδομάδα διαφορά από αυτή που απονεμήθηκε στη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. από τον Ναυπακτιακό Σύνδεσμο Εν Πάτραις – “Ο Άγιος Χαράλαμπος” δια χειρός του βουλευτή Αχαΐας κ. Άγγελου Τσιγκρή, για την κοινωνική προσφορά της και τη συμβολή της στην ανάπτυξη της περιοχής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.