Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Τιμητική διάκριση για την Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου

Τιμητική διάκριση για την Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου

Σε μια σεμνή εκδήλωση , που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/12/19 μετά από πρωτοβουλία της ΠΕΠΥΔ Δυτικής Ελλάδας, έγινε η βράβευση των εθελοντών και των εθελοντικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης της ΠΕΠΥΔ Δυτικής Ελλάδας .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  Νεκτάριος Φαρμάκης, αντιδήμαρχοι και υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος  Ν. Γυφτάκης, καθώς και οι Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Από αυτή την λαμπρή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ε.Ο.Ε.Δ. Μεσολογγίου που τιμήθηκε με έπαινο για την προσφορά της και την παραγωγή της σε ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά η βράβευση μας αυτή,και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες να παράγουμε έργο και να είμαστε πάντα δίπλα στον συνάνθρωπό μας όποτε και όταν μας χρειαστεί,γιατί εγώ και οι συνάδελφοί μου(που τους ευχαριστώ πολύ)ξέρουμε μια μόνο γραμμή….την πρώτη γραμμή!» δήλωσε ο αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου.

sdr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.