Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Αδύνατον να τιμωρηθεί ο Παναιτωλικός για το πανό. Πού λέει «Κούγιας»;

Αδύνατον να τιμωρηθεί ο Παναιτωλικός για το πανό. Πού  λέει «Κούγιας»;

Καταρχήν ας φανταστούμε την περίπτωση που θα τιμωρηθεί έστω και με ένα ευρώ ο Παναιτωλικός εξαιτίας του… Κούγια! Από μόνο του φαντάζει τραγέλαφος και δεν μπορεί να φανταστεί καν η στήλη τι είδους δικαιοσύνη θα αποδοθεί με μια τέτοια απόφαση.

Αν όμως είναι να φάει η ομάδα καμιά τιμωρία, αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο για ένα(αρ.1)υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν μπορεί να γίνει για το πανό που «ανέβηκε».

Διότι το πανό έγραφε «οι ομάδες ανήκουν στους λαούς τους, έξω οι “κοντοί” από το ποδόσφαιρο». Ωραία, ποιο αδίκημα στοιχειοθετείται από αυτά τα γραφόμενα; Τι θα πει ο δικαστής; Γράφει το πανό «κοντοί» άρα λέει για τον Κούγια; Ο μόνος κοντός είναι δηλαδή στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Πρώτα και κύρια το «κοντοί» το είχαν βάλει σε εισαγωγικά γιατί, εδώ που τα λέμε αν δεν υπήρχαν τα εισαγωγικά θα επρόκειτο για μια πολύ ρατσιστική φράση…

Τι, επειδή μετά έπεσε ένα μπινελίκι με σύνθημα; Αυτό ενοχοποιεί και το πανό; Μάλλον σκέφτηκαν και με δικηγορίστικο τρόπο(ένεκα ο Κούγιας, βλέπετε)οι δημιουργοί του πανό ώστε να είναι καλυμμένοι. Αν, μάλιστα, δεν ακουγόταν και το σύνθημα ουδείς θα μπορούσε να τους κατηγορήσει για κάτι.

Θα μπορούσαν απλά να φωνάξουν για αλληλεγγύη σε άλλους οπαδούς και να είναι όλα μέλι γάλα. Ενδιαφέρον θα έχει πάντως να δούμε την ποινή και το σκεπτικό.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.