Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Την αντιπροσωπεία της Λευκάδας την δέχτηκε ήδη η Κεραμέως…

Αντιπροσωπεία της Λευκάδας συνάντησε ήδη την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως για να εκφράσει τις αντιρρήσεις για την αναστολή έναρξης λειτουργίας του Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, συνάντηση με την υπουργό και τον Υφυπουργό Βασίλειο Διγαλάκη είχαν ο Βουλευτής Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας Ανδρέας Κτενάς και ο Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Βουλευτή, κ.Καββαδά, ο οποίος ζήτησε ακρόαση από την Υπουργό και τον Υφυπουργό προκειμένου επίσημα και συντονισμένα να ενημερωθούν τόσο για το ιστορικό του θέματος, τις πιθανές επιπτώσεις από την αναστολή, αλλά και τη βούληση της τοπικής κοινωνίας και φορέων της Λευκάδας να παραμείνει η τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Νομό.
Η Λευκάδα λοιπόν έπραξε το αυτονόητο και κινητοποιήθηκε άμεσα και συσπειρωμένα. Το ερώτημα είναι το Αγρίνιο τι κάνει που το θέμα ακόμη δεν έχει συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο, αυτό θα γίνει την 4η Δεκεμβρίου. Ερώτημα παραμένει και το πότε θα λάβει χώρα το προγραμματισμένο… ραντεβού του δημάρχου με την Υπουργό για το οποίο οι (επιλεκτικές) διαρροές του δήμου το έφεραν να έχει οριστεί και να ακυρωθεί ήδη μια φορά.
Ερωτηματικά προκύπτουν και για τη στάση της Κεραμέως, αν δηλαδή επιλεκτικά συναντά εκπροσώπους τοπικών κοινωνιών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ? ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Η΄ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ? CHRISTOS

  2. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ
    ΑΝ ΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΒΒΑΔΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.