Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2020

Διαμαρτυρίες για την επικινδυνότητα της περιμετρικής του Καινουργίου

Καλά στην υγεία του είναι σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο οδηγός του λευκού Ι.Χ. το οποίο χθες το μεσημέρι μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο στην περιμετρική του χωριού ,κατέληξε στον αφύλακτο αύλακα.

Πρόκειται για 55χρονο(περίπου) άνδρα ,εργαζόμενο σε επιχείρηση του χωριού ,ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών και των ακτινολογικών εξετάσεων στο Γ.Ν.Αγρινίου πήρε εξιτήριο.

Μετά την γνωστοποίηση του ατυχήματος πολλά είναι τα μηνύματα και οι διαμαρτυρίες οδηγών τόσο από το Καινούργιο αλλά και από την ευρύτερη περιοχή ,(καθώς ο δρόμος είναι πολυσύχναστος) αφού ο αύλακας στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος είναι αφύλακτος χωρίς προστατευτικές μπάρες.

Στην διαδρομή προς λίμνη υπάρχει σήμανση STOP μόνο στην άνοδο του δρόμου ,στην γέφυρα ,ενώ δεν υπάρχει STOP στην κάθοδο του ίδιου δρόμου,πριν την διασταύρωση με την περιμετρική.

Όπως αναφέρουν οι Δημότες από τύχη δεν έχουν γίνει άλλα σοβαρά ατυχήματα με την ελλειπή σήμανση και την αφύλακτη διαδρομή,στην οποία ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες κινούνται πολλοί ποδηλάτες,πεζοί και δικυκλιστές.

Επίσης όπως ανέφερε και ο οδηγός που ενεπλάκη στο σημερινό τροχαίο,είχε περιορισμένη ορατότητα λόγω των καλαμιών και της πυκνής βλάστησης που υπάρχει στο σημείο.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγα μέτρα πιο πέρα στην ίδια διαδρομή ,την 1η Μάρτη 2019,αυτοκίνητο κατέληξε επίσης σε αφύλακτο αύλακα.
Και σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός στάθηκε τυχερός.

kainourgiopress.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.