Τετάρτη, Μάιος 22, 2019

Την Κυριακή 4 Μαρτίου η εκλογή συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής

Το Συντονιστικό Aιτωλοακαρνανίας του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει τα ακόλουθα σε ανακοίνωση του:

kinima_allagis

Με απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Οργανωτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, θα διενεργηθεί ψηφοφορία για την εκλογή των 2.000 Συνέδρων που θα συμμετάσχουν στο Ιδρυτικό Συνέδριο στις 16, 17 και 18 Μαρτίου 2018.

Η ψηφοφορία θα γίνει ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού με τις ίδιες συνθήκες διαφάνειας και αξιοπιστίας, που έγιναν οι εκλογές τγια τον  επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Δικαίωμα ψήφου έχουν :

α) Όλοι όσοι κατά τη διαδικασία της εκλογής της επικεφαλής είχαν εγγραφεί ως μέλη του Κινήματος Αλλαγής. Έχουν ήδη σταλεί (με email ή sms) κωδικοί πρόσβασης με τους οποίους θα πρέπει να επισκεφτούν τον σύνδεσμοmembers.kinimaallagis.gr και να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους καθώς και να επιλέξουν σε ποιο εκλογικό κέντρο επιθυμούν να ψηφίσουν, ως τις 26 Φεβρουαρίου 2018. (Η επικαιροποίηση αυτή δεν αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος τους, διευκολύνει, όμως, για τον εντοπισμό του εκλογικού τους τμήματος, ενώ δεν απαιτείται η καταβολή της εισφοράς του (01) ενός € , η οποία θα καταβληθεί στο Εκλογικό Κέντρο). β) Όλοι όσοι φίλοι καθώς και νέα μέλη θελήσουν να εγγραφούν στο Κίνημα μέσω της ιστοσελίδας kinimaallagis.gr , έως τις 26 Φεβρουαρίου 2018.

Υποψήφιος για Σύνεδρος μπορεί να είναι οποιοδήποτε μέλος του Κινήματος Αλλαγής. Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα kinimaallagis.gr και ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να καταβάλει,ηλεκτρονικά, το ποσό των δέκα (10) €.

 Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2018.

Την 1η Μαρτίου 2018 θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα kinimaallagis.gr ο πλήρης κατάλογος των Εκλογικών Κέντρων που θα λειτουργήσουν, καθώς και οδηγίες για το που θα ψηφίσουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής.

Το Νομαρχιακό Συντονιστικό του Κινήματος θα συνεχίσει να ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του για όλες τις εξελίξεις, εκδηλώσεις και αποφάσεις που αφορούν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.