Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Mε την Ντόρα Μπακογιάννη η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ

Mε την Ντόρα Μπακογιάννη η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ

ntoraH NOΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας ενημερώνει για την διήμερη επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη κατά το διήμερο Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017.
Η κυρία Μπακογιάννη θα είναι η ομιλήτρια στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΝΟ.Δ.Ε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 20:00 μμ στο κέντρο Studio Πιθάρι στο Αγρίνιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΝΟ.Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζει την πολιτική της δραστηριότητα, οργανώνοντας επισκέψεις κορυφαίων πολιτικών στελεχών της παράταξης, σε αστικά, παραγωγικά και θεσμικά κέντρα του Νομού μας, με σκοπό την αμφίδρομη επικοινωνία, που οδηγεί στην αμφίπλευρη γνώση των προβλημάτων, την ανάδειξη και την διεκδίκηση της επίλυσης τους.
Για το λόγο αυτό απευθύναμε πρόσκληση στην βουλευτή Ά Αθηνών και Τομεάρχη Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης κα Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να επισκεφθεί το Νομό μας.
Η κα Ντόρα Μπακογιάννη με χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση μας και θα επισκεφθεί τον νομό μας, στο διήμερο Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017.
Κατά την επίσκεψη προγραμματίστηκε να γίνει η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΝΟ.Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 20:00μμ το βράδυ στο κέντρο Studio Πιθάρι στο Αγρίνιο (στην οδό Ηρακλείτου Γιαννούζι).
Οι λεπτομέρειες του προγράμματος θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας

Τσόλκας Φώτιος

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Χρυσικού Μαρία

    Να υποδεχθείτε τη σωτήρα της Ελλάδας ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.