Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα ζήτησε ο δήμαρχος Μεσολογγίου

Την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα ζήτησε ο δήμαρχος Μεσολογγίου

Την αδυναμία συμπόρευσης και συνεργασίας από εδώ και πέρα εξέφρασε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο.

Σε συζήτηση που είχαν χτες οι δύο άνδρες δεν βρέθηκαν κοινά σημεία και ο κ. Λύρος κατέστησε γνωστό ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Μεσολογγίου «η διάσταση απόψεων σε θέματα που άπτονται της διοίκησης, η μη υποστήριξη των αποφάσεων και του έργου του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής δημόσια ή ιδιωτικά και η ταύτιση με παράγοντες που πλέον βρίσκονται εκτός του συνδυασμού, ήταν μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν στην λύση της συνεργασίας».

Κατόπιν τούτων ο Δήμαρχος ζήτησε την παραίτηση  του Γενικού Γραμματέα, τον ευχαριστεί και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον, σημειώνει η δημοτική αρχή.

Για τους παρακολουθούντες τα αυτοδιοικητικά δρώμενα στο δήμο Μεσολογγίου το «διαζύγιο» αυτό δεν αποτελεί έκπληξη μετά από αυτό που προηγήθηκε με τον πρώην πλέον αντιδήμαρχο Σπύρο Διαμαντόπουλο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.