Τετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019

Την παραίτησή του υπέβαλε και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου

Hand in Ceremony at the Ministry of Finance, in Athens, on Nov. 7, 2016 / Παράδοση-Παραλαβή στο Υπουργείο Οικονομικών, στις 7 Νοεμβρίου, 2016

Την παραίτησή του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα φέρεται να έχει υποβάλει και ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, σύζυγος της Ράνιας Αντωνοπούλου.
Ο κ. Παπαδημητρίου λίγες ώρες μετά την παραίτηση της συζύγου του και αφού είχε αποκαλυφθεί ότι εισέπραττε επίδομα ενοικίου, υπέβαλε – σύμφωνα με πληροφορίες – το βράδυ της Δευτέρας την παραίτησή του στον Αλέξη Τσίπρα.
Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις με την παραίτηση της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου, ο κ. Παπαδημητρίου επικοινώνησε το βράδυ της Δευτέρας με τον πρωθυπουργό ενώ βρισκόταν στην Τρίπολη για το Περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στον κ. Τσίπρα ότι παραιτείται για λόγους ευθιξίας. Από στιγμή σε στιγμή αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από το Μέγαρο Μαξίμου.

in.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. ζευς

  Πήγαινε ανθρωπέ μου στην Νέα Υόρκη που σου ταιριάζει καλύτερα.
  Σηκώθηκες αφησες την ωραία σου Ζωή και ήρθες να δουλέψεις για την Ελλάδα.
  Στην Ελλάδα νόμος είναι ότι βολέυει εμένα σε όλες τις εκφάνσεις. Κοινώς η κατάσταση δεν παίζεται. Όποιος ήρθε έφυγε νύχτα. Πέρα του ότι είναι η ρίζα σου, θα έλεγα ακόμη και για διακοπές θα πρέπει να το σκέφτεται κανείς. Τα αδέρφια σου σε θέλουν μόνο να έρχεσαι γιαι να τους ακουμπάς το παραδάκι σου.

 2. ζωης

  @CHRISTOS τι θα πεί και να πώ…… ο νόμος είναι νόμος ή το δικαιούταν ή δεν το δικαιούταν. Αν δεν έιναι καλός ό νόμος πρέπει να αλλαξει.
  Τώρα το να σκέφτομαι ότι νόνιμο είναι αυτό που εγώ κρίνω σωστό μάλλον έιναι λάθος.

 3. Λαυρέντης

  @ζευς νόμος που βολεύει εσένα είναι αυτός που δίνει στον εικονιζόμενο ζάμπλουτο επίδομα ενοικίου την ίδια ώρα που η παρέα του ψηφίζει έναν άλλον που κόβει το ΕΚΑΣ του φουκαρά;;; Στη Nέα Υόρκη έτσι το χουνε;;;

 4. ζευς

  @Λαυρέντης Ο νόμος είναι νόμος και αν δεν είναι σωστός πρέπει να αλλαχτει. Τώρα αν ο κάθε ένας στην Ελλάδα τον νόμο τον θεωρεί όπως αυτός βολεύεται, ειναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.
  Για μένα κακώς άφησε την ζωή του και την καριέρα του εκεί και ήρθε να ανακατευτεί με τα πίτουρα και τον φάγανε οι κότες ή άλλως να ανακατευτεί με τα σκατά.
  Σε πληροφορώ ότι άν μετακοινούνταν από τη Νεα Υόρκη στην Ουάσσιγκτον για εργασία θα έπαιρνε πληρέστατα το επίδομα ενοικίου. Τώρα επειδή μιλάς για το ΕΚΑΣ του φουκαρά θα ήθελα να σου πώ ότι ο φουκαράς του ΕΚΑΣ πληρώνοντας ασφαλιστικές εισφορές για 15 χρόνια έπαιρνε πέρισότερα χρήματα από τον κοινώς θεωρούμενο μαλάκα που πλήρωσε για ασφαλιστικές εισφορές γοα 35 χρόνια. Απλώς για να το γνωρίζεις για τον πονηρό φουκαρά και τον φουκαρά μαλάκα. πήγαινε και μια βόλτα στη ΝΥ για να δείς πως το έχουνε. Εκεί θα συναντήσεις και πολύ ωραίους Ελληνες. Κυριολεκτώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.