Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Την Πέμπτη στο Αγρίνιο η τύχη θα χαμογελάσει σε πέντε οικογένειες

Την Πέμπτη στο Αγρίνιο η τύχη θα χαμογελάσει σε πέντε οικογένειες

spiti1-620x330Κλήρωση  από τον ΟΑΕΔ για πέντε κατοικίες

Για την ερχόμενη Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 12.00 είναι προγραμματισμένη στο Αγρίνιο η κλήρωση πέντε κατοικιών, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr. Θα λάβει χώρα στο Εργατικό Κέντρο.
Πρόκειται για δυο κατοικίες (διαμερίσματα) στο Αγρίνιο και τρεις κατοικίες στον Δήμο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, ειδικότερα δύο στο Αιτωλικό και μία στο Μεσολόγγι (στις εργατικές κατοικίες).
Ως γνωστόν , με απόφαση του υπουργείου Εργασίας, οικογένειες από διάφορες περιοχές της χώρας οι οποίες πληρούν τα κριτήρια θα αποκτήσουν μια κατοικία με τη χορήγηση κατοικιών του πρώην ΟΕΚ. Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων είχαν εργατοϋπάλληλοι και συνταξιούχοι που συνδέονται με τους εργοδότες τους με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου, δεν έχουν οι ίδιοι ή τα προστατευόμενα μέλη της οικογενείας τους ιδιόκτητη κατοικία και δεν έχουν λάβει οι ίδιοι ή τα προστατευόμενα μέλη της οικογενείας τους άλλη στεγαστική συν¬δρομή (δάνειο ή κατοικία) από τον καταργηθέντα ΟΕΚ καθώς και οι συνταξιούχοι των παραπάνω κατηγοριών.
Στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη στο Αγρίνιο μετέχουν 83 οικογένειες που πληρούν τα κριτήρια και ελπίζουν να είναι οι τυχερές

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.