Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Την περιοχή του Ξηρομέρου επισκέφθηκε ο Σταύρος Καραγκούνης

Την περιοχή του Ξηρομέρου επισκέφθηκε ο Σταύρος Καραγκούνης

5Την περιοχή του Ξηρομέρου επισκέφθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου ο Διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη, κ. Σταύρος Καραγκούνης.
Συνοδευόμενος από τουςκ. Κώστα Ταφλανίδη (Γραμματέα της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ),κ. Χρήστο Σαλτογιάννηκαι Πάνο Μανδέλο (Μέλη της Νομαρχιακής), ο Σταύρος Καραγκούνης συναντήθηκε με φορείς και κατοίκους της περιοχής συζητώντας μαζί τους για ζητήματα που σχετίζονται με την γενικότερη ανάπτυξη του τόπου, με στόχο την καταγραφή των κυριότερων αναγκών του Ξηρομέρου.
Ειδικότερα, υπήρξε συνάντηση με κατοίκους και παραγωγικούς φορείς της Αλυζίας στο Μύτικα, με το σωματείο εργαζομένωνΠλατυγιαλίου στον Αστακό και με θεσμικούς παράγοντες και φορείς στις Φυτείες.
Το ζήτημα των οδικών αξόνων του Ξηρομέρου ήταν το κυρίαρχο θέμα όλων των συναντήσεων με κοινή παραδοχή την ανάγκη για βελτίωση και χάραξη νέων αξόνων όπου απαιτείται. Παράλληλα τέθηκαν και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή.
Στις συναντήσεις παρέστησαν μεταξύ άλλων οι: Γιάννης Λύτρας (Αντιπεριφερειάρχης), οι Αντιδήμαρχοι Πάνος Γαζέτας Πάνος Γκόλιας και Βασίλης Μουρκούσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πάνος Βραχάς Πάνος Τζαχρήστας Κώστας Κυριάκος και Χρήστος Κολοβός, ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών Λευτέρης Μάντζαρης, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων κ.α.
1

2

3

4

5

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.