Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Την προχειρότητα της δημοτικής αρχής Αγρινίου επικρίνει και ο Νίκος Καζαντζής

Την προχειρότητα της δημοτικής αρχής Αγρινίου επικρίνει και ο Νίκος Καζαντζής

Tις παλινωδίες της δημοτικής αρχής Αγρινίου γύρω από την επιβολή του περιβαλλοντικού τέλους της ΔΕΥΑ επικρίνει και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος μας αξίζει» Νίκος Καζαντζής.
«Η χθεσινή συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν μία ακόμη αποκάλυψη, της προχειρότητας, με την οποία αντιμετωπίζει τα σοβαρά θέματα και τις υποθέσεις του Δήμου η Δημοτική Αρχή», σημειώνει.

Η ανακοίνωση:

Η χθεσινή συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν μία ακόμη αποκάλυψη, της προχειρότητας, με την οποία αντιμετωπίζει τα σοβαρά θέματα και τις υποθέσεις του Δήμου η Δημοτική Αρχή.
Πρόλαβε μέσα σε χρονικό διάστημα εξ (6) μηνών να αλλάξει τακτική και άποψη. Δεν έκανε καμία απολύτως σύννομη ενέργεια ώστε να αποτρέψει την επιβολή ενός ακόμη τέλους στην πλάτη των Δημοτών μας. Και ζητούσε ταυτόχρονα την συνενοχή της αντιπολίτευσης.
Δική μας, αρχική και πάγια θέση, ήταν να μην επιβληθεί αυτό.
Οι ισχυρισμοί της πλειοψηφίας, για την λειτουργία της ΔΕΥΑΑ, ώστε να επιβάλλει το τέλος, μας ώθησε να σκεφτούμε και την λευκή ψήφο, ώστε να μην είμαστε ανακόλουθοι με την αρχική μας θέση αλλά και να μην γίνουμε συνοδοιπόροι στην αμφιταλάντευση του Δημάρχου. Ταυτόχρονα η ψήφος μας θα ήταν και μία απάντηση απέναντι στην έλλειψη επιχειρημάτων από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, ώστε να εκτεθούν πρόδηλα σε αυτούς που τους έδωσαν τη «νωπή εντολή» και σήμερα τους επιβάλλουν μόνο τέλη και αυξήσεις.
Η διάσπαση όμως της πλειοψηφίας και οι τυχοδιωκτισμοί τινών (εκτός Δημοτικού Συμβουλίου), ώστε να εμφανίσουν εμάς ως νίπτοντες τας χείρας μας, οδήγησαν στην επανάληψη της αρχικής μας θέσης, περί αρνητικής ψήφου, ώστε να μην επιβαρυνθούν οι Αγρινιώτες με ένα ακόμη τέλος, που ίσως σήμερα είναι 30.000,00 ευρώ και αύριο 300.000,00 ευρώ.
Σήμερα και ίσως και τις επόμενες ημέρες, θα γίνει προσπάθεια (από τις γνωστές άγνωστες πλευρές – δεκανίκια) αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία της ΔΕΥΑΑ και το ποιος ευθύνεται.
Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν το βάρος της ευθύνης στην αντιπολίτευση ΟΤΑΝ η Διοίκηση της ΔΕΥΑΑ ανήκει στην πλειοψηφία και επί ένα εξάμηνο και πλέον δεν έκαναν καμία ενέργεια κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης, όπως είχαμε ομόφωνα αποφασίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και υπήρχε η σχετική νομιμοποίηση και η εξουσιοδότηση στον Δήμαρχο Αγρινίου, ο οποίος είναι και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ.
Αν για όλα ευθύνεται η αντιπολίτευση, η Δημοτική Αρχή για ποιον λόγο εκλέχτηκε;

Για τη Δημοτική Παράταξη
Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Αγρίνιο, 23-1-2020
Νίκος Καζαντζής

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.