Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Την Τρίτη 17 Μαΐου στην Αθήνα το Στρατηγικό Συνέδριο «Επιμελώς Επιχειρείν 2022»

Την Τρίτη 17 Μαΐου στην Αθήνα το Στρατηγικό Συνέδριο «Επιμελώς Επιχειρείν 2022»

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (IEA), διοργανώνουν το Στρατηγικό Συνέδριο «Επιμελώς Επιχειρείν 2022».

Την Τρίτη, 17 Μαΐου 2022, αίθουσα ΕΡΜΗΣ, του ΕΒΕΑ, στην Αθήνα. Ώρες 10.30 έως 17.00.

Το Συνέδριο  τελεί υπό την τιμητική αιγίδα των Υπουργείων: Εξωτερικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Υποδομών & Μεταφορών, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και της Περιφέρειας Αττικής.

Έχουν προσκληθεί ως ομιλητές, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, των πολιτικών χώρων, των Επιμελητηρίων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σημαντικών επιχειρηματικών Ομίλων και υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς.

Τις εργασίες του Συνεδρίου θα κηρύξει, με την εναρκτήρια ομιλία του, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Ιωάννης Μπρατάκος.

Επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους, μεταξύ άλλων διακεκριμένων Ομιλητών, οι Υπουργοί: Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Ενέργειας & Περιβάλλοντος, κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας, ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Βουλευτής κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Ιωάννης Σμυρλής, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δήμαρχος κ. Δημήτρης Αποστολόπουλος.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με προσωπική παρουσία των Ομιλητών και των συμμετεχόντων, με αυστηρή τήρηση του συνόλου των προβλεπομένων Υγειονομικών Πρωτοκόλλων. Συγκεκριμένα θα απαιτείται η πλήρωση των ισχυόντων υγειονομικών κανονισμών της 17ης Μαΐου 2022.

Η διοργάνωση υλοποιείται με την εκτελεστική διαχείριση της AGRINIOMEDIA και της BOUSSIAS COMMUNICATIONS, βάσει των πιστοποιημένων προτύπων ποιότητας και βιώσιμης διαχείρισης εκδηλώσεων, ISO 9001, ISO 14001 και ISO 20121.

Δηλώσεις συμμετοχής στο:     https://epimelosepixeirein.iea.org.gr/synedrio/symmetoxi

Το Συνέδριο θα μεταδοθεί και μέσω LIVESTREAMING      https://youtu.be/oxr_QAZobp0

www.epimelosepixeirein.iea.org.gr

Πληροφορίες –  ΣυμμετοχέςΔημήτρης Νεοφώτιστος, mob. 698 456 0000,

τηλ. 210 5121021,   e-mail: iea@iea.org.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.