Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

Τηρώντας τα μέτρα το Αγρίνιο εορτάζει τον Πολιούχο του, Άγιο Χριστόφορο

Τηρώντας τα μέτρα το Αγρίνιο εορτάζει τον Πολιούχο του, Άγιο Χριστόφορο

Προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστόφορου (Νέο) η Θεία Λειτουργία για τον Πολιούχο Αγρινίου.

Οι Αγρινιώτες τίμησαν τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Χριστόφορο προσερχόμενοι τηρώντας τα μέτρα για την προστασία από τη διασπορά του Covid -19.
Παρόντες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο οποίος ευχήθηκε με αφορμή τη σημερινή ημέρα:

«Σήμερα το Αγρίνιο γιορτάζει τον Πολιούχο και Προστάτη Άγιο Χριστόφορο.Με προσευχή και προσκύνηση πνευματική. Με το σθένος που προτάσσει το παράδειγμα του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Χριστόφορου. Χρόνια Πολλά σε όλες τις Αγρινιώτισσες και τους Αγρινιώτες. Χρόνια Πολλά στην πόλη μας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  «Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί»
  Αφού δεν τήρησαν κανένα μέτρο την περίοδο του Πάσχα, αφού περιέφεραν επιταφίους σε δρόμους της πόλης κατά παράβαση των σχετικών οδηγιών, αφού η πόλη και ο νομός έφτασαν σε πρωτόγνωρο αριθμό κρουσμάτων, σήμερα τήρησαν τα μέτρα με “θρησκευτική ευλάβεια”
  Χα, χα, χα…

 2. Τσιγκολελετα

  Ανώνυμε,
  κύλα καμία χελώνα 🐢 στη Βελαωρα!

 3. Νίκος Παλια-ντζής

  Να υποθέσω ότι από το ρεπορτάζ λείπουν οι φωτογραφίες του προεξάρχοντος Μητροπολίτου κ. Κοσμά και των υπόλοιπων χοροστατούντων κληρικών επειδή προκλητικά και πέρα από κάθε λογική επιμένουν να μην φοράνε μάσκα;

 4. 911

  “προσκύνημα” με φιμωτράκι οι νεοταξικές μαριονέτες…δεν παίζει καρεκλίτσα διαφορετικά, μόνο ράπισμα από το ποδιτσοφόρο “μπαμπά”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.