Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20, 2019

Με τις ευλογίες του π. Οδυσσέα ξεκίνησε και επίσημα ο Νέος Αμφίλοχος

agiasmos neos amfilochos
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας ο αγιασμός της ομάδας του Νέου Αμφίλοχου και των Ακαδημιών εν’ όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Τον αγιασμό τέλεσε ο Πατήρ Οδυσσέας ο οποίος ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια πετυχημένη και ευλογημένη χρονιά.

Παράλληλα έγιναν και τα εγκαίνια των ακαδημιών που με το ξεκίνημα αριθμούν ήδη 50 αθλητές.

«Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα» δήλωσε ο πρόεδρος Μάρκος Φουρλάνης «διότι όπως είναι τα δεδομένα στην κατηγορία, με την πτώση 6 τουλάχιστον ομάδων από κάθε όμιλο, ακόμη και για να κρατηθείς θα πρέπει να κυνηγάς το πρωτάθλημα».

«Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Λάκης Παπαχρήστου ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση πως ανάλογα με τα μέσα που διαθέτει η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Δείτε δηλώσεις προέδρου και προπονητή:

Πηγή: e-maistros.gr

agiasmos_amfilochos (1)agiasmos_amfilochos (3)agiasmos_amfilochos (5)agiasmos_amfilochos (6)agiasmos_amfilochos (7)agiasmos_amfilochos (8)agiasmos_amfilochos (10)agiasmos_amfilochos (11)agiasmos_amfilochos (12)agiasmos_amfilochos (13)agiasmos_amfilochos (14)agiasmos_amfilochos (15)agiasmos_amfilochos (16)agiasmos_amfilochos (17)agiasmos_amfilochos (18)agiasmos_amfilochos (19)agiasmos_amfilochos (20)agiasmos_amfilochos (21)agiasmos_amfilochos (22)agiasmos_amfilochos (23)agiasmos_amfilochos (24)agiasmos_amfilochos (25)agiasmos_amfilochos (26)agiasmos_amfilochos (27)agiasmos_amfilochos (28)agiasmos_amfilochos (29)agiasmos_amfilochos (30)agiasmos_amfilochos (31)agiasmos_amfilochos (32)agiasmos_amfilochos (33)agiasmos_amfilochos (34)agiasmos_amfilochos (35)agiasmos_amfilochos (36)agiasmos_amfilochos (37)agiasmos_amfilochos (38)agiasmos_amfilochos (39)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.