Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η έκθεση ζωγραφικής του Πολ. Συλλόγου “Το Αιτωλικό”

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η έκθεση ζωγραφικής του Πολ. Συλλόγου “Το Αιτωλικό”

pol-ekthesi-zografikis-aitoliko (3)
Mε τις καλύτερες εντυπώσεις, με μεγάλη προσέλευση κατοίκων του Αιτωλικού και όλης της περιοχής του Δήμου, όπως και με την ελπίδα για έναν αισιόδοξο ορίζοντα στον Πολιτισμό της πόλης όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου “Το Αιτωλικό”, τελείωσε η έκθεση ζωγραφικής του εικαστικού τμήματος ενηλίκων του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου “Το Αιτωλικό”.

Η έκθεση φέτος πραγματοποιήθηκε στον όμορφο χώρο της αυλής του κτιρίου του συλλόγου, η οποία γέμισε με 145 έργα τέχνης δημιουργημένα από τα μέλη του εικαστικού τμήματος καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, υπό την καθοδήγηση του δάσκαλού τους κ. Μιχάλη Κότσαρη. Στην έκθεση επίσης υπήρχαν εκθέματα χειροτεχνίας με την τεχνική του ντεκουπάζ, καθώς και πλούσιος μπουφές με χειροποίητα γλυκίσματα τα οποία προσέφεραν τα μέλη του τμήματος στους επισκέπτες της έκθεσης.

Καταλήγοντας η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: “Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους μια ακόμη πολιτιστική δράση που διοργάνωσε ο Πολ. Σύλλογος. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Τμήματος που έδωσαν τον καλύτερο “πνευματικό” τους εαυτό, υπηρέτες της εθελοντικής προσφοράς και του ομαδικού πνεύματος, καθώς και στο δάσκαλό τους κ. Μ. Κότσαρη. Και του χρόνου με υγεία και με δημιουργική δύναμη στο έργο όλων”!

Στην έκθεση συμμετείχαν: Καλλιόπη Μπότα, Άντα Κοτσάλου, Μαρία Ακρίδα, Σπυριδούλα Καραμήτσου, Λεωνίδας Γριπιώτης, Μαρία Παπανίκου, Σοφία Βέλλιου, Έλη Κατερέλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Αρετή Ταμπακοπούλου, Κική Κρέτση, Ιουλία Παναγιωτοπούλου, Άρτεμις Γεραφέντη, Αφροδίτη Μπαρμπετάκη,Άννα Δημοπούλου, Κων/να Καλύβα.

Φωτογραφίες: Μιχάλης Κότσαρης

pol-ekthesi-zografikis-aitoliko (1)

pol-ekthesi-zografikis-aitoliko (2)

pol-ekthesi-zografikis-aitoliko (4)

pol-ekthesi-zografikis-aitoliko (5)

pol-ekthesi-zografikis-aitoliko (6)

pol-ekthesi-zografikis-aitoliko (7)

pol-ekthesi-zografikis-aitoliko (8)

pol-ekthesi-zografikis-aitoliko (9)

pol-ekthesi-zografikis-aitoliko (10)

pol-ekthesi-zografikis-aitoliko (11)

pol-ekthesi-zografikis-aitoliko (12)

pol-ekthesi-zografikis-aitoliko (13)

pol-ekthesi-zografikis-aitoliko (14)

pol-ekthesi-zografikis-aitoliko (15)

pol-ekthesi-zografikis-aitoliko (16)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.