Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Ο «Τίτορμος» στο Διασυλλογικό ”Friends Meeting” στα Γιάννενα

Ο «Τίτορμος» στο Διασυλλογικό ”Friends Meeting” στα Γιάννενα

Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε για τον “Τίτορμο” με το Διασυλλογικό ”Friends Meeting” στα Γιάννενα. Στο ”Friends Meeting” συμμετείχαν 25 σύλλογοι, μεταξύ αυτών και ο “Τίτορμος” με τους νέους αθλητές να δείχνουν αγωνιστικά έτοιμοι για την υπόλοιπη χρονιά. Η ανακοίνωση του συλλόγου σε ανακοίνωση της αναφέρει σχετικά με το “Friends Meeting”:

Η Αγωνιστική σεζόν 2020 ξεκίνησε για τον Τίτορμο με το Διασυλλογικό ” FRIENDS MEETING ” στα Γιάννενα, τη Κυριακή 19 Ιανουαρίου, καλεσμένοι του ΔΙΑ Ιωαννίνων και των φίλων Δασκάλων Μιμηγιάννη Ανδρέα και Καμαγιάννη Μιχάλη, τους οποίους και συγχαίρουμε για την όμορφη Διοργάνωση, με συμμετοχή 25 συλλόγων.

  Τα Τιτορμάκια έχοντας πολύ καλή απόδοση έδειξαν έτοιμα αγωνιστικά για την υπόλοιπη χρονιά, ευχαριστήθηκαν την αποστολή σαν μια όμορφη παρέα, απόλαυσαν τους αγώνες και επέστρεψαν με μια ακόμη Αγωνιστική εμπειρία.

   Ευχαριστώ πολύ όλους τους βοηθούς που συμβούλευαν άψογα τους μικρούς αθλητές, όλους τους Αθλητές που συμμετείχαν και τους Γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους και μας τα εμπιστεύονται!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.