Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

ΤΜΕΔΕ: Πάροχος ολοκληρωμένων ψηφιοποιημένων υπηρεσιών

ΤΜΕΔΕ: Πάροχος ολοκληρωμένων ψηφιοποιημένων υπηρεσιών

TMEDE infographic
Ανακοίνωση του Ταμείου Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ) με το οποίο γνωστοποιεί την πλήρη μετατροπή του ταμείου σε πάροχο ολοκληρωμένων καινοτόμων υπηρεσιών ηλεκτρονικής έκδοσης εγγυητικών επιστολών και ηλεκτρονικής υποβολής – διεκπαιρέωσης αιτημάτων των μελών του.

Συγκεκριμένα:

Το Τ.Μ.Ε.Δ.Ε. έπειτα από την εφαρμογή της πρωτοποριακής ψηφιακής υπηρεσίας ηλεκτρονικής έκδοσης εγγυητικών επιστολών, συνεχίζει να αναβαθμίζει τις πιστοδοτικές υπηρεσίες του, παρέχοντας στα μέλη του αυξημένη ασφάλεια, διαφάνεια και εξοικονόμηση χρόνου. Μέσα σε λιγότερο από 9 μήνες από τη δημιουργία του, ο σχεδιασμός για τη μετάβαση του Ταμείου στην ψηφιακή εποχή υλοποιείται με επιτυχία.

Συγκεκριμένα, από σήμερα λειτουργεί Ηλεκτρονική Υπηρεσία υποβολής και διεκπεραίωσης αιτημάτων e-Πρωτόκολλο, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας www.tmede.gr και επεκτείνονται οι ψηφιακές υπηρεσίες σε όλα τα πεδία που υποστηρίζει το Τ.Μ.Ε.Δ.Ε., καθώς πλέον των Εγγυητικών Επιστολών Συμμετοχής παρέχονται ηλεκτρονικά, με τη χρήση ψηφιακής υπογραφής και οι Εγγυητικές Επιστολές Καλής Εκτέλεσης, Προκαταβολής και Ανάληψης Κρατήσεων.

Ο Πρόεδρος του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε. κ. Κωνσταντίνος Μακέδος, με αφορμή την επέκταση των ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχει το Τ.Μ.Ε.Δ.Ε., δήλωσε: Ανταποκρινόμαστε σε χρόνια αιτήματα και υλοποιούμε με γοργούς ρυθμούς τη δέσμευση προς τα μέλη μας για τη μετατροπή του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε. σε πάροχο πλήρως ψηφιοποιημένων υπηρεσιών. Με διαφάνεια, ταχύτητα και σεβασμό στις ανάγκες τους, εργαζόμαστε για τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Τα στοιχεία αποδοχής, ικανοποίησης και λειτουργικότητας των νέων υπηρεσιών, που λαμβάνουμε από τους χρήστες των υπηρεσιών μας είναι απολύτως ενθαρρυντικά. Η ενδυνάμωση του πιστοδοτικού ρόλου του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε., αποτελεί όχι μόνο υποχρέωσή μας, αλλά και αναγκαία προϋπόθεση για την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας, που τόσο χρειάζεται η πατρίδα μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.