Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

To πήρε απόφαση ο αντιδήμαρχος…

To πήρε απόφαση ο αντιδήμαρχος…

δημαρχείο-βόνιτσαΓράφαμε πρόσφατα πως φημολογούνταν πως αντιδήμαρχος δήμου του Νομού σκεφτόταν να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Επανερχόμαστε  για να γράψουμε πως για τον αντιδήμαρχο λέγεται πως  ο κύβος ερρίφθη. Προτίθεται ο εν λόγω παράγοντας από τη Βόνιτσα να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας και οι κινήσεις του πλέον  προς αυτή την κατεύθυνση είναι. Λέγεται μάλιστα πως υπάρχουν ήδη ζυμώσεις για το ψηφοδέλτιό του και κατά κάποιο τρόπο οι προθέσεις του θα πάρουν σύντομα πιο επίσημη μορφή.

 Το ερώτημα πλέον που προκύπτει είναι ποιες είναι οι προθέσεις του δημάρχου. Δήμαρχος και αντιδήμαρχος έχουν αγαστή συνεργασία και οι περισσότεροι εκτιμούν πως δεν θα επέλθει ρήξη. «Αποκλείεται αυτοί οι δυο να είναι αντίπαλοι στις εκλογές» εκτίμησε έμπειρος παράγοντας της περιοχής στο agrinionews.gr .  Και στο ερώτημα ο δήμαρχος τι θα πράξει, ο ίδιος παράγοντας μας είπε: «Θα αποφασίσει στην ώρα του. Είδατε εξάλλου κανέναν εν ενεργεία δήμαρχο να έχει βιαστεί να κάνει ανακοινώσεις;» .

Οι διεργασίες αυτές την ώρα που στον ίδιο πολιτικό χώρο κάποιοι για άλλη μια φορά  επιχειρούν να επαναφέρουν στο προσκήνιο άλλο πρόσωπο από τη Βόνιτσα ενώ και  ο πρώην –τελευταίος «καποδιστριακός»- δήμαρχος έχει σπεύσει να δηλώσει «παρών». Όπως και να έχει οι διεργασίες στη Βόνιτσα θα μοιάζουν άλλη  μια φορά με δύσκολη εξίσωση. Ακόμη και για μαθηματικούς…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.