Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

To τελευταίο δημοτικό συμβούλιο

po-teleuteo-dimotiko11Αλλιώς την φανταζόταν την τελευταία συνεδρίαση του παρόντος δημοτικού συμβουλίου, είπε ο πρόεδρός του κ. Γρίνος και πρόκειται για μια πραγματικότητα. Υπό το βάρος της απώλειας του Θεόδωρου Λαδά και με πολλές απουσίες η τελευταία αυτή συνεδρίαση κάθε άλλο παρά με αποχαιρετιστήρια έμοιαζε.
Στο ξεκίνημά της αναζητείτο ένας δημοτικός σύμβουλος για να συμπληρωθεί η νόμιμη απαρτία ενώ ίσως ήταν η πρώτη φορά που δεν παρέστη σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ο κ. Μοσχολιός επίσης αρχικά φαινόταν ότι δεν θα παραστεί σ’ αυτή αλλά τελικά έφτασε στο δημοτικό συμβούλιο αφού είχε αρχίσει. Μετά από κάποιο σημείο επρόκειτο για διεκπεραίωση κάποιων θεμάτων που υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη.
Όπως αναφέρθηκε ο μέχρι και σήμερα πρόεδρος κ. Γρίνος τόνισε ότι αλλιώς ανέμενε αυτή τη μέρα και είχε ετοιμάσει κάποια πράγματα αλλά ο θάνατος του κ. Λαδά δεν επέτρεψε να ειπωθούν αυτά, λέγοντας ότι περιμένει να του δοθεί κάποια άλλη ευκαιρία. Ευχαρίστησε όλο το σώμα πάντως και ευχήθηκε καλή τύχη σε όσους δεν θα συνεχίσουν να είναι σύμβουλοι και καλή δύναμη σε όσους συνεχίσουν.
Τον λόγο πήρε και ο κ. Καζαντζής, από την αντιπολίτευση, κάνοντας ειδική αναφορά στον Θεόδωρο Λαδά για τον χαρακτήρα και την προσωπική φιλία που τον συνέδεε μαζί του, ενώ επεσήμανε ότι ως αξιωματική αντιπολίτευση η παράταξή του βοήθησε το δημοτικό συμβούλιο κάτι που εύχεται να κάνει και η αντιπολίτευση από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά χωρίς στείρες αντιπαραθέσεις, όπως είπε.
Μόνα αξιόλογα σημεία- της ισχνής είναι αλήθεια αυτής τελευταία συνεδρίασης -ήταν η ομόφωνη απόρριψη-εκτός ημερήσιας διάταξης-της ένστασης της κοινοπραξίας για την ανάπλαση του Πάρκου, βάση της γνωμοδότησης των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Αγρινίου και η δημιουργία μια διαπαραταξιακής επιτροπής για να φτιαχτεί ένα ψήφισμα από το δημοτικό συμβούλιο που θα εκφράζει αντίθεση στην αξιολόγηση των υπαλλήλων ΟΤΑ του δήμου Αγρινίου.

po-teleuteo-dimotiko1

po-teleuteo-dimotiko3

po-teleuteo-dimotiko5

po-teleuteo-dimotiko7

po-teleuteo-dimotiko9

po-teleuteo-dimotiko11

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.