Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου διαθέτει υπολογιστές που χορηγήθηκαν σε μαθητές του για τηλεκπαίδευση

Το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου διαθέτει υπολογιστές που χορηγήθηκαν σε μαθητές του για τηλεκπαίδευση

Το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου με ανακοίνωσή του εκφράζει ευχαριστίες προς τον κ. Σταύρο Βλάχο για την πολύτιμη χορηγία πέντε φορητών Η/Υ υψηλής τεχνολογίας, την παροχή σταθερών Η/Υ και άλλου υλικού στο προσεχές μέλλον. Η χορηγία αναβαθμίζει συνολικά τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σχολείου.

Μάλιστα, όπως γίνεται γνωστό οι Η/Υ θα διατεθούν προσωρινά σε μαθητές που δε διαθέτουν συσκευή για την πρόσβασή τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Αναλυτικά: 

Ευχαριστούμε θερμά τoν κ. Βλάχο Σταύρο  Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας “Alstom” , για την πολύτιμη χορηγία πέντε φορητών Η/Υ υψηλής τεχνολογίας στο σχολείο μας και για την παροχή σταθερών Η/Υ και άλλου υλικού στο προσεχές μέλλον .     

Ένα από τα εργαστήριά μας όντως απαρχαιωμένο τεχνολογικά, θα εκσυγχρονιστεί  και θα  διευκολυνθεί  η εκπαιδευτική διαδικασία ανταποκρινόμενο στα σύγχρονα απαιτητικά προγράμματα προς όφελος όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας .

Σας γνωρίζουμε επίσης, ότι οι Η/Υ θα διατεθούν προσωρινά σε μαθητές μας που δεν έχουν συσκευή για να έχουν πρόσβαση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέχρι τη λήξη της.

Τα Επαγγελματικά Λύκεια ο εργαστηριακός εξοπλισμός είναι προαπαιτούμενο, αφενός μεν για τη σύνδεση θεωρίας-πράξης και αφετέρου για την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των μαθητών στις δεξιότητες που απαιτεί ο τομέας Πληροφορικής και γενικότερα η εκπαιδευτική διαδικασία στην ψηφιακή εποχή.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε την εκπαιδευτικό που υπηρέτησε στο σχολείο μας  κατά το σχολικό έτος 2019-20 και μεσολάβησε για την χορηγία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.