Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

To 2o ΕΠΑΛ Αγρινίου ευχαριστεί τη δημοτική αρχή για την απόκτηση εκπαιδευτικού απινιδωτή

To 2o ΕΠΑΛ Αγρινίου ευχαριστεί τη δημοτική αρχή για την απόκτηση εκπαιδευτικού  απινιδωτή

Ευχαριστεί τον δήμο Αγρινίου και τον αντιδήμαρχο Παιδείας Χρήστο Ζαρκαβέλη το 2ο ΕΠΑΛ για την απόκτηση απινιδωτή. Αναλυτικά το ευχαριστήριο:

To 2o ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου ευχαριστεί το Δήμο Αγρινίου και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο του τομέα Παιδείας κ. Ζαρκαβέλη Χρήστο για την ουσιαστική του συμβολή στην απόκτηση εκπαιδευτικού απινιδωτή και προπλάσματος.

Η μεταβιβάσιμη εκπαιδευτική αξία του θα είναι υψηλή για εκπαιδευτικούς και μαθητές του σχολείου μας, στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Επιπροσθέτως, ως Επαγγελματική Λύκειο που λειτουργεί ο τομέας Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, θεωρείται απαραίτητος για την σύνδεση θεωρίας – πράξης. Σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί επιμόρφωση σε εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρον οι δυνατότητες του απινιδωτή.
Απώτερος στόχος αποτελεί η άρτια εκπαίδευση των μαθητών μας για να παράσχουν υπηρεσίες στους συμπολίτες μας, και προσθέτοντας επιπλέον μία ακόμη δεξιότητα στο επαγγελματικό τους προφίλ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.