Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

To 5th Agrinio Jazz Festival ευχαριστεί …

To 5th Agrinio Jazz Festival ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους, τους εθελοντές, τους Οικονομικούς Χορηγούς, τους Χορηγούς Επικοινωνίας, όσους στήριξαν και όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

1

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

To 5th Agrinio Jazz Festival ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους, τους εθελοντές, τους Οικονομικούς Χορηγούς, τους Χορηγούς Επικοινωνίας, όσους στήριξαν και όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και στήριξαν ολόψυχα την προσπάθεια μας για την συνέχιση αυτού του τόσο σημαντικού θεσμού για τον τόπο μας.
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλο τον κόσμο του Αγρινίου και αυτούς που ταξίδεψαν μέχρι το Αγρίνιο για να παρευρεθούν στο φεστιβάλ και μας δίνουν κάθε φορά τη δύναμη να συνεχίζουμε τη δύσκολη αυτή διοργάνωση.
Με την συνεργασία όλων μπορέσαμε να διοργανώσουμε με επιτυχία για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Agrinio Jazz Festival στις 20 Ιουλίου στο “Ελληνίς” που μας παραχώρησε ο Δήμος και να ευχαριστήσουμε θερμά για αυτό τον κ.Δήμαρχο Γ.Παπαναστασίου και την Αντιδήμαρχο κ.Μ.Παπαγεωργιου για την παρουσία της και την ηθική της υποστήριξη.
Και φέτος το Αgrinio Jazz Fest έδωσε στους κατοίκους της πόλης και στους επισκέπτες της την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή μουσική γιορτή.
Για εμάς τους διοργανωτές, το μέλλον του φεστιβάλ εν μέσω της οικονομικής κρίσης που διανύουμε και των δύσκολων συγκυριών για τη χώρα μας δεν φαντάζει ιδιαίτερα ευοίωνο η πρωταρχική, όμως, ανάγκη του φεστιβάλ, για συλλογική δημιουργία και εορτασμό, παραμένει διαχρονική και άσβεστη.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑgrinioPress.gr
AgrinioNews.gr,
Παλμός Αιτ/νίας
Radioact,
Jazzonline.gr,
Δεύτερο Πρόγραμμα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Ομίασις Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής,
Τρυποκάρυδος Coffee- Bar
Eirini Chondrou Women n Kids Fashion,

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο καφέ-μπαρ Αvant Garde στο Μεσολόγγι για την παραχώρηση και φέτος του πιάνου του
Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής Γ.Θεοδωρίδης & οι λοιποί οργανωτές του 5th Agrinio Jazz Festival.

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.