Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Το Αγρίνιο συμμετέχει στην εθελοντική εκστρατεία αιμοδοσίας

Το Αγρίνιο συμμετέχει στην εθελοντική εκστρατεία αιμοδοσίας

Το Αγρίνιο παίρνει μέρος στην εθελοντική εκστρατεία αιμοδοσίας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη .

Για το λόγο αυτό από τις 9 το πρωί  είναι σε εξέλιξη, με ικανοποιητική προσέλευση, εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς στην οδό Σκαλτσοδήμου η οποία  θα διαρκέσει  μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι το Αγρίνιο.

Η αιμοδοσία λαμβάνει χώρα  την ημέρα που ήταν προγραμματισμένη η πανελλήνια δράση για το περιβάλλον «Let’s do it Greece», η οποία αναβλήθηκε λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19. Στο χώρο της δημοτικής αγορας εχουν προβλεφθεί όλα τα μέτρα υγιεινής ενώ η είσοδος των αιμοδοτών γίνεται με σειρά για να αποφέυγεται ο συνωστισμός.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, το  Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου και η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας συνδιοργανώνουν την αιμοδοσία και καλούν όλους τους συμπολίτες  ν’ αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία.

Ο Δήμος Αγρινίου εξάλλου κάλεσε  όλους τους αιρετούς του να συμμετέχουν στην αιμοδοσία την οποία στηρίζουν και το Πρώτο Σύστημα Προσκόπων, η Ακτίνα Εθελοντισμού του δήμου, ο Ερυθρός Σταυρός Αγρινίου και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος που καλούν τα μέλη τους και όλες τις συλλογικότητες της περιοχής μας, καθώς και μεμονωμένους συμπολίτες μας, να συμμετέχουν.

«Ιδιαίτερα αυτήν την κρίσιμη περίοδο που όλοι βιώνουμε μπορούμε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προσφέροντας από μία φιάλη αίμα! Ο Εθελοντισμός είναι κομμάτι της ζωής μας. Έτσι η οργανωτική ομάδα του Let’s do it Greece αποφάσισε να συμμετέχουμε σε εθελοντικές αιμοδοσίες. Ας τους ακολουθήσουμε όλοι οι εθελοντές της Ελλάδας και ας κατευθύνουμε τη φετινή μας δράση, αντί στην προστασία του περιβάλλοντος, στην προστασία των συνανθρώπων μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.