Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

To agrinionews πρώτο site σε επισκεψιμότητα στην Αιτωλοακαρνανία

To agrinionews πρώτο site σε επισκεψιμότητα στην Αιτωλοακαρνανία

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του alexa.com, το agrinionews σε αυτή τη χρονική συγκυρία είναι το πρώτο σε επισκεψιμότητα site της Αιτωλοακαρνανίας. Αυτό προκύπτει από την πανελλαδική κατάταξη, καθώς εκεί βρίσκεται στη θέση 1.589 του σχετικού πίνακα που αποτελεί και την υψηλότερη για site του νομού.

Εξάλλου και τα στατιστικά του Google Αnalytics συγκλίνουν σε αυτό το γεγονός, αφού πλέον καθημερινά οι μοναδικοί επισκέπτες του agrinionews αγγίζουν τους 3.000 με την τάση να είναι συνεχώς αυξητική.

Αναμφισβήτητα, αυτή η διαμορφωθείσα κατάσταση χαροποιεί ιδιαίτερα εμάς τους διαχειριστές του agrinionews , καθώς όπως φαίνεται οι αναγνώστες αγκάλιασαν και στήριξαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθειά μας. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τρισήμισυ χρόνια στο χώρο της μπλογκόσφαιρας και μόλις πριν από έξι περίπου μήνες ανανεώθηκε, δίνοντας πλέον καθημερινά το «παρών» στο χώρο των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων.

Πραγματικά, αυτή σας η ανταπόκριση μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερη όρεξη και μεράκι για την παροχή άμεσης και πάνω απ’ όλα αντικειμενικής ενημέρωσης. Παράλληλα, μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης απέναντί σας, προκειμένου να ανταποκριθούμε επάξια στις απαιτήσεις σας και στα κελεύσματα της ταχύτατα εξελισσόμενης τεχνολογίας των πληροφοριακών συστημάτων.

Ειλικρινά σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση

Οι διαχειριστές

του agrinionews

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.