Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Το ανέκδοτο με την «πτώση» των διεθνών ΜΜΕ και τον κόμβο στην Χ. Τρικούπη!

Το ανέκδοτο με την «πτώση» των διεθνών ΜΜΕ και τον κόμβο στην Χ. Τρικούπη!

Θα μάθατε ότι χθες “έπεσαν” μερικά από τα πιο μεγάλα ειδησεογραφικά sites του κόσμου, σωστά; Για κάποια ώρα έμειναν ανενεργά και οι λόγοι εξηγήθηκαν πολύ αργότερα.

Το ανέκδοτο που κυκλοφορεί στο Αγρίνιο (πρωτοπόρος πόλη στον αυτοσαρκασμό) είναι ότι αυτό συνέβη γιατί κάποιος εργάτης…από το Θέρμο (!)… πάτησε ένα καλώδιο (!) στον νέο κόμβο που φτιάχνεται στην Χαριλάου Τρικούπη, κι έπεσαν τα δίκτυα! (Το Θέρμο δεν έχει κάποια άμεση σχέση, απλά μπαίνει στην κουβέντα για περισσότερο χαβαλέ).

H πλάκα προέκυψε γιατί όντως στον συγκεκριμένο κόμβο περνούν πολλά δίκτυα που έρχονται από την εθνική οδό με κατεύθυνση τα Βαλκάνια, την Ιταλία και την Ευρώπη. Είναι όντως κόμβος, με άλλα λόγια! Σε σημείο που να λένε κάποιοι γνώστες ότι μια σοβαρή βλάβη στο δίκτυο μιας συγκεκριμένης εταιρίας, σε αυτό το σημείο, μπορεί να αφήσει την μισή Αλβανία χωρίς ίντερνετ!

Όχι, παίζουμε! Είμαστε και σε κάτι πέρασμα! Όσο για το καλώδιο που πάτησε ο εργάτης από το… Θέρμο κι “έπεσαν” οι Ν.Υ. Times, σε κάτι τέτοια πάντα σκίζαμε.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Μάκης

    Θα μπορούσε να συμμετέχει και σε ανέκδοτα με τον τρίτο κόσμο τουτος ο ευλογημένος τόπος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.