Με απόλυτη επιτυχία και μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό αντάμωμα στο έρημο χωριό Χρύσοβα Αγράφων, με αφορμή τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Η τοπική κοινότητα έσμιξε ξανά, αναβιώνοντας ένα αυθεντικό, ημερήσιο παραδοσιακό πανηγύρι που ξύπνησε μνήμες του παρελθόντος.
Η ημέρα ξεκίνησε σε ατμόσφαιρα κατάνυξης με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον τοπικό ιερό ναό. Αμέσως μετά, το σκηνικό μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία, όπου το θρησκευτικό συναίσθημα έδωσε τη θέση του στη χαρά της αντάμωσης και την επιστροφή στις ρίζες.
Το μουσικό έναυσμα για το παραδοσιακό γλέντι έδωσε εκλεκτική ορχήστρα, κρατώντας αμείωτο το κέφι των παρευρισκόμενων.
Στο τραγούδι ξεχώρισαν οι Ανδριάννα Μόκα και Πάνος Κουτσοκώστας, ενώ τη μουσική επένδυση πλαισίωσαν οι Γιώργος Τουφεκούλας (κλαρίνο), Φάνης Πεταρούδας (κιθάρα) και Δημήτρης Τουφεκούλας (ντραμς).









