Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Το ΔΑΚ Αγρινίου, ο προϊστάμενος και η προκαταρκτική έρευνα

Το ΔΑΚ Αγρινίου, ο προϊστάμενος και η προκαταρκτική έρευνα

Για “συντεχνιακά των γυμναστών” έκανε λόγο ο δήμαρχος.

Στίγμα για το δημόσιο βίο του Αγρινίου και ειδικότερα για τον αθλητισμό της πόλης αποτέλεσαν καταστάσεις που έλαβαν χώρα στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Το ζοφερό κλίμα επέτειναν αναρτήσεις του προϊστάμενου Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Αγρινίου οι οποίες προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

Και αν για τους μυημένους στα τοπικά αθλητικά δρώμενα πολλά πράγματα ήταν γνωστά εντούτοις η τοπική κοινωνία έμεινε με πολλές απορίες.

Για τη στάση του προϊσταμένου ρωτήθηκε ευθέως σήμερα ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου από τον δημοτικό σύμβουλο Μάκη Μπελεβώνη.

Ο δήμαρχος απάντησε με κάποιες αοριστολογίες, υπονοούμενα αλλά και με μια είδηση: Πως για τo επεισόδιο στο ΔΑΚ ενεργείται προκαταρκτική έρευνα (της οποίας το αποτέλεσμα αναμένεται σε μια εβδομάδα, διευκρίνισε ο αντιδήμαρχος Χρ. Ζαρκαβέλης).

Ο κ. Παπαναστασίου έκανε λόγο για άβολη κατάσταση που τον στεναχωρεί, για καταστάσεις που προκαλούν γκρίνια και παράπονα αλλά έριξε την ευθύνη στα… συντεχνιακά των γυμναστών.

Ανέφερε βεβαίως πως όσο είναι σε εξέλιξη ο πειθαρχικός έλεγχος δεν μπορεί να συζητείται το ζήτημα στο δημοτικό συμβούλιο ωστόσο απέφυγε την παραμικρή καταδίκη συμπεριφορών δημοσίων που εκθέτουν τη δημοτική του αρχή.

Εξέφρασε εξάλλου και τη δυσαρέσκεια του για την ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριξε πως «το πρόσφατο περιστατικό -καταγγελία στο ΔΑΚ της πόλης μας με πρωταγωνιστή διοικητικό υπάλληλο του Δήμου μας, αποτελεί την αποτύπωση  της νοοτροπίας τόσο του ιδίου αλλά κύρια της Δημοτικής Αρχής σε θέματα σεβασμού και  διαχείρισης πολιτών σε ένα ζωτικό τομέα όπως είναι ο Αθλητισμός».

Ο Μάκης Μπελεβώνης που έθεσε το θέμα ανέφερε πως τον καλύπτει προς το παρόν το γεγονός πως διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα και αναμένει τα αποτελέσματα. Αυτά προφανώς αναμένονται από όλους .

Αναμένεται εξάλλου από τη δημοτική αρχή η καταδίκη συμπεριφορών που αποτελούν κακό πρότυπο και προς το παρόν δεν το έχει κάνει…Αντ΄αυτού αρκείται σε μισόλογα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Βαγγέλης Σπυρόπουλος

    Θα πρέπει να αποφασίσει ο κ. Δήμαρχος ή το ζήτημα δε συζητείται μέχρι να υπάρξει απόφαση του πειθαρχικού ελέγχου ή για ότι συμβαίνει φταίει η συντεχνία των γυμναστών. Όταν λέει αυτό είναι σαν να προκαταλαμβάνει την όποια απόφαση και να δηλώνει οτι δε χρειάζεται να κάνουμε τίποτα αφού αυτό το θέμα αφορά τη συντεχνία των γυμναστών. Άλλωστε δήλωσε ότι είναι δύσκολο να τα βάλεις με υπάλληλο του Δήμου. Μη περιμένετε να κάνει τίποτα!!! Ο γνωστός προϊστάμενος έχει το ελεύθερο να κάνει ότι γουστάρει και να μη δίνει λογαριασμό σε κανένα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.