Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Το δημόσιο “ευχαριστώ” ενός πολίτη σε γιατρούς του Αγρινίου και στο προσωπικό του Νοσοκομείου

Το δημόσιο “ευχαριστώ” ενός πολίτη σε γιατρούς του Αγρινίου και στο προσωπικό του Νοσοκομείου

Aγρινιώτης εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του σε τρεις γιατρούς αλλα και το προσωπικό της νευροχειρουργικής – χειρουργικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου . «Όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και επιστήμονες μπορούμε να ελπίζουμε ακόμα!».Η ευχαριστήρια επιστολή:

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάκη Σπυρίδωνα

Με την παρούσα επιστολή, επιθυμώ να εκφράσω και δημόσια από καρδιάς τις ευχαριστίες μου στους ανθρώπους που βοήθησαν να αντιμετωπίσω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Συγκεκριμένα, τον Ορθοπεδικό Ιατρό κ. Τσατσούλη Δημήτριο στον οποίο και πρωτοαπευθύνθηκα. Εκείνος αφού με εξέτασε προσεκτικά και διαπίστωσε ότι το πρόβλημα δεν ήταν ορθοπεδικής φύσης με παρέπεμψε σε Νευρολόγο Ιατρό για νευρολογική εκτίμηση.
Η Νευρολόγος Ιατρός κ. Σύρρου Βασιλική εξετάζοντάς με κλινικά αλλά και με τη βοήθεια αξονικής τομογραφίας, διέγνωσε ορθά την πάθησή μου και κρίνοντας ότι είναι άμεση ανάγκη να εισαχθώ σε Νευροχειρουργική κλινική, επικοινώνησε με το Νευροχειρουργό Ιατρό του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Μπακόπουλο Κωνσταντίνο για τη χειρουργική αντιμετώπιση του προβλήματός μου (πολύ μεγάλο υποσκληρίδιο αιμάτωμα εγκεφάλου)
Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες, τόσο στη Νευρολόγο κ. Σύρρου Βασιλική που ενήργησε αστραπιαία, όσο και στον Νευροχειρουργό κ. Μπακόπουλο Κωνσταντίνο. Καταπληκτικός άνθρωπος, εξαιρετικός χειρούργος, λαμπρός επιστήμονας κυριολεκτικά με έσωσε την τελευταία στιγμή. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στην αδιάλειπτη παροχή φροντίδας από το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της νευροχειρουργικής – χειρουργικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου που νυχθημερόν με περιέθαλψε και που στάθηκε και στέκεται ασπίδα προστασίας για την υγεία όλων μας.
Τέλος, ευχαριστώ τις υπαλλήλους καθαριότητας του θαλάμου και τις τραπεζοκόμους εστιάσεως. Εύχομαι γρήγορα σε όλους τους νοσηλευόμενους του Νοσοκομείου να αποκατασταθεί η υγεία τους και να βρεθούν το συντομότερο στο σπίτι τους.
Όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και επιστήμονες μπορούμε να ελπίζουμε ακόμα!

Αγρίνιο, 20/03/2020
Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Δημάκης Φ. Σπυρίδων

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.