Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

To Eργατικό Κέντρο Αγρινίου καταγγέλλει την ” τραμπουκική δολοφονική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής”’’

To Eργατικό Κέντρο Αγρινίου καταγγέλλει την ” τραμπουκική δολοφονική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής”’’

epithesi_xa_se_kke2ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

14/9/2013

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ καταγγέλλει  σ’ όλους  τους εργαζόμενους τη τραμπουκική δολοφονική επίθεση μελών της ‘’Χρυσής Αυγής’’   στο Πέραμα του Πειραιά  προχτές  το βράδυ , σε βάρος συνδικαλιστών , μελών και στελεχών τον ΚΚΕ με αποτέλεσμα το τραυματισμό τους και τη μεταφορά  τους στο Νοσοκομείο .

Για μια ακόμη φορά το ναζιστικό μόρφωμα της ‘’Χρυσής Αυγής’’  έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο  και το ρόλο που έχει  αναλάβει ενάντια στο ταξικό και λαϊκό  κίνημα .

Έχει αναλάβει το ρόλο  της τρομοκράτησης ‘όσων αντιστέκονται  και αντιπαλεύουν  τα συμφέροντα και την πολιτική  των εφοπλιστών , των τραπεζιτών και γενικότερα του μεγάλου κεφαλαίου .

Είναι το μακρύ χέρι του συστήματος  μέσα σε μία περίοδο κρίσης  , για την υποταγή του λαϊκού κινήματος  στα μέτρα  και την πολιτική της πλουτοκρατίας .

Είναι  αυτό που  απαιτεί και προβάλει  σαν πολιτική  την ανασφάλιστη εργασία  με 14 και 18 ευρώ μεροκάματο και δουλειά από ήλιο σε ήλιο , που απαιτεί νέες φοροαπαλλαγές  για τους εφοπλιστές  και τους πλουτοκράτες  για να αυξήσουν  τα υπερκέρδη τους , είναι οι απόγονοι του Χίτλερ του Μουσολίνι  και του Μεταξά  των ταγματασφαλιτών και των συνεργατών των γερμανών , του Παπαδόπουλου κ.α.

 

Όλοι οι εργαζόμενοι  πρέπει να καταδικάσουν τη δολοφονική επίθεση  της Χ.Α. στα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και συνδικαλιστών της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης  στο Πέραμα .

          Να γυρίσουν την πλάτη  και να απομονώσουν τα φασιστοειδή  αυτά  και  την τραμπουκική δράση τους  μέσα στους χώρους δουλειάς  στις γειτονίες  και στα χωριά .

Μόνη απάντηση πρέπει να είναι η ενίσχυση της Λαϊκής συμμαχίας  και η  άνοδος των ταξικών αγώνων  ενάντια  στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – Ε.Ε. – μονοπωλίων  για την ανατροπή τους .

ΤΟ Δ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.