Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Το Εργατικό Κέντρου Αγρινίου καταγγέλλει την κυβέρνηση για “ένταση της αστυνομικής βίας”

Το Εργατικό Κέντρου Αγρινίου καταγγέλλει την κυβέρνηση  για “ένταση της αστυνομικής βίας”

Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αγρινίου καταγγέλλει «στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής την κυβέρνηση της Ν.Δ. για την ένταση της αστυνομικής βίας και τον αυταρχισμό».

Η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής την κυβέρνηση της Ν.Δ. για την ένταση της αστυνομικής βίας και τον αυταρχισμό.
Με επιχειρήσεις τύπου «Κουκάκι» , προσαγωγές και συλλήψεις , κάνουν επίδειξη δύναμης με στόχο , όχι μόνο, να τρομοκρατήσουν το λαό , να εμπεδωθεί το δόγμα « νόμος και τάξη» , αλλά χρησιμοποιούνται και ως εργαστήρια δοκιμής και νομιμοποίησης πιο εξελιγμένων μηχανισμών.
Η ένταση της ωμής καταστολής με όπλα με πλαστικές σφαίρες που έχουν προμηθευτεί όλες οι κυβερνήσεις , έχουν ένα και μόνο στόχο , το εργατικό λαϊκό κίνημα.
Απέναντι στην κυβέρνηση που θέλει να πλασάρει το αφήγημα περί «ανάπτυξης για όλους» , όταν το μόνο της μέλημα της είναι το πώς θα αυξήσουν τα κέρδη τους οι επιχειρηματικοί όμιλοι, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του λαού, η απάντησή μας είναι το δυνάμωμα των αγώνων.
Συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία , μαζί με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα να βάλουμε φραγμό συνολικά στην αντεργατική , αντιλαϊκή πολιτική που από κοινού σχεδιάζουν και εφαρμόζουν κυβέρνηση Ν.Δ., κόμματα του Ευρωμονόδρομου , επιχειρηματικοί όμιλοι , έχοντας τη στήριξη της συνδικαλιστικής μαφίας της πλειοψηφίας της Γ.Σ.Ε.Ε.
Είναι γελασμένοι και βαθιά νυχτωμένοι , όποια μέτρα και αν πάρουν, ότι θα υποτάξουν τα ταξικό κίνημα για την επίτευξη της πολιτικής τους.
Η τρομοκρατία δε θα περάσει , του λαού η πάλη θα την σπάσει.
ΤΟ Δ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΄΄ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΣ΄΄…… ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.