Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Το ευχαριστώ του Λοβέρδου στον Κωνσταντόπουλο για τη στήριξη

Το ευχαριστώ του Λοβέρδου στον Κωνσταντόπουλο για τη στήριξη

Ο κ. Κωνσταντόπουλος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, εξέφρασε τη στήριξή του στον Ανδρέα Λοβέρδο.

Ευχαριστίες εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος προς τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για τη δημόσια στήριξή του.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, εξέφρασε τη στήριξή του στον Ανδρέα Λοβέρδο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Αμέσως μετά ο βουλευτής του κόμματος και υποψήφιος κ. Λοβέρδος εξέφρασε τις ευχαριστίες του από τον λογαριασμό του στο Twitter.

Οι δηλώσεις του Δ.Κωνσταντόπουλου 

Δ.Κωνσταντόπουλος: Στηρίζω τον Ανδρέα τον Λοβέρδο

Γ.Πολίτης: Θα σας ρωτήσουν οι ψηφοφόροι σας. Πηγαίνουμε για αρχηγό με τρεις υποψήφιους. Ποιον στηρίζεις εσύ Δημήτρη Κωνσταντόπουλε, εσύ που σε ψηφίσαμε;

Δ.Κωνσταντόπουλος: Κύριε Πολίτη, με σεβασμό σε όλους τους υποψήφιους και μιας και έρχονται καταστατικές διαδικασίες και περί τα τέλη Νοεμβρίου θα έχουμε και τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του Κινήματος-Αλλαγής ΠΑΣΟΚ, γιατί πραγματικά ΠΑΣΟΚ είμαστε και μην ξεχνάμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που άλλαξε τη χώρα, εγώ προσωπικά στο πνεύμα της εμπειρίας, της επιστημοσύνης και της κοινοβουλευτικής διαδρομής του κυρίου Λοβέρδου, θα στηρίξω τον Ανδρέα τον Λοβέρδο. Και θα τον στηρίξω γιατί πιστεύω ότι ο κύριος Λοβέρδος μπορεί να σηκώσει το βάρος που χρειάζεται σήμερα η παράταξη, Δεν χρειάζεται πολιτική ομπρέλα και μιας και όλοι γνωρίζουν για την αδερφική μας σχέση ένα έχω να πω: δεν στηρίζω τον Ανδρέα τον Λοβέρδο μόνο με το συναίσθημα. Στηρίζω τον Ανδρέα τον Λοβέρδο με τη λογική γιατί θεωρώ ότι αύριο με την εμπειρία του, την επιστημοσύνη του, με την κοινοβουλευτική του διαδρομή μπορεί να εγγυηθεί την επόμενη μέρα της Κεντροαριστεράς, της Σοσιαλδημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο πραγματικά ευελπιστούμε να επιστρέψουμε.

Γ.Π.: Άρα θέλετε να το ξαναπούμε και ΠΑΣΟΚ κ.Κωνσταντόπουλε;

Δ.Κ.: Πυρήνας της δημοκρατικής παράταξης είναι το ΠΑΣΟΚ. Με το ΠΑΣΟΚ μεγαλώσαμε και ήρθε η ώρα να ξαναβγεί μπροστά και με σύμβολο μας τον ήλιο να δώσει μια νέα ελπίδα στην κοινωνία.

https://newpost.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.