Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Aγωνιά το προσωπικό του ΚΔΑΠ Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας

Aγωνιά το προσωπικό του ΚΔΑΠ Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας

Με επιστολή στον Υπουργό Εργασίας Ιωάννη Βρούτση (την οποία κοινοποιεί στους βουλευτές του Νομού και τους εκπροσώπους δημοτικής και περιφερειακής αρχής κ.α.) το προσωπικό του ΚΔΑΠ Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας εκφράζει την αγωνία του για τη συνέχισει της λειτουργίας μετά τη λήξει της χρηματοδότησης. Αναφέρει στην επιστολή προς τον κ. Βρούτση:

ΘΕΜΑ: «Συνέχιση λειτουργίας ΚΔΑΠ»

Κύριε Υπουργέ,

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών λειτουργεί στο Δήμο μας από το 2006, προσφέροντας καθημερινά στα παιδιά δημιουργική απασχόληση, μέσα από οργανωμένες ομαδικές και ατομικές δραστηριότητες των προγραμμάτων της μουσικής, του χορού, της γυμναστικής, του θεάτρου, των εικαστικών και παιδαγωγικών.

Γνωρίζοντας ότι τον Αύγουστο του 2013 λήγει η χρηματοδότηση του ΚΔΑΠ από το ΕΣΠΑ (2007-2013), χωρίς όμως να έχει προβλεφθεί μέχρι σήμερα από την πλευρά της πολιτείας, πώς θα συνεχιστεί η λειτουργία του, η τοπική κοινωνία (Δήμος, σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σχολείων της περιοχής, σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών, πολιτιστικοί σύλλογοι, απλοί πολίτες) αγωνιά μαζί με εμάς τους εργαζόμενους, για το μέλλον του Κέντρου και γι αυτό ζητά με υπογραφές κ ψηφίσματα-αντίγραφα των οποίων σας αποστέλλουμε- να συνεχιστεί η λειτουργία του ΚΔΑΠ.

Θεωρώντας ότι το ΚΔΑΠ αποτελεί αναγκαιότητα για τον τόπο μας και η ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε αυτό είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ΟΧΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ, αναμένουμε τις ενέργειές σας ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του.

 

Με εκτίμηση,

Το προσωπικό του ΚΔΑΠ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.