Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Με τον πίνακα μιας πελάδας καλωσόρισε τον Σάκη Ρουβά ο δήμαρχος Μεσολογγίου

Με τον πίνακα μιας πελάδας καλωσόρισε τον Σάκη Ρουβά ο δήμαρχος Μεσολογγίου

Στο Μεσολόγγι γυρίζεται το βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά «Υπεράνθρωπος» που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Ήδη ο γνωστός καλλιτέχνης βρίσκεται στην πόλη με το συνεργείο του και κάνουν τα γυρίσματα στα πιο όμορφα σημεία όπως είναι οι Αλυκές και η λιμνοθάλασσα. Κάποια από αυτά γίνονται στην πελάδα στον δρόμο που οδηγεί προς την Τουρλίδα.

Ο καλλιτέχνης δήλωσε ενθουσιασμένος από το τοπίο, όπως επίσης και οι συνεργάτες του, ενώ συναντήθηκε για λίγα λεπτά με τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο, ο οποίος του δώρισε έναν πίνακα που απεικονίζει μια σκηνή από την λιμνοθάλασσα και άλλα αναμνηστικά. Παράλληλα τον προσκάλεσε για τις καλοκαιρινές διακοπές στο Μεσολόγγι.

Ο δήμαρχος έγραψε σχετικά σε ανάρτησή του στο facebook: Με τον πίνακα μιας πελάδας θέλησα να καλωσορίσω το Σάκη Ρούβα στο Μεσολόγγι και να τον συγχαρώ που επέλεξε τα μοναδικά τόπια μας για να «ντύσει» τα τραγούδια του.

Η προβολή του υπέροχου τόπου μας πρώτο μέλημα της Δημοτικής Αρχής… Ευχαριστώ τον δημοφιλή τραγουδιστή για αυτό!
Το νέο αυτό βίντεο κλιπ θα αποτελέσει μια προβολή για την πόλη, καθώς θα το δουν εκατομμύρια μάτια που θαυμάζουν τον τραγουδιστή.

Η ανάρτηση του δημάρχου Μεσολογγίου:

Πηγή: aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.