Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Το ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας θα υπάρχει και στο τέλος του κόσμου!

Το ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας θα υπάρχει και στο τέλος του κόσμου!

Το ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ ή όπως αλλιώς να το πει κανείς, μπορεί να έχει προβλήματα παντού αλλού. Όχι όμως στην Αιτωλοακαρνανία. Δηλαδή κι εδώ έχει θέματα κι εδώ έχει προβληματισμούς και μάλιστα πάμπολλους, όσους και τα στελέχη του. Όμως έχει και κόσμο. Όση πλάκα κι αν έχουμε κάνει εμείς που δεν είμαστε μέλη, ό,τι και να πει ο οποιοσδήποτε απέξω, πάντα θα έχει κάποιες εκλογές και θα μένουμε όλοι με τη στόμα ανοιχτό.

Αυτό φάνηκε σήμερα στις εκλογές για τους συνέδρους για το 2ο συνέδριο του Κινήματος. 1805 ο αριθμός των συντοπιτών μας που σήμερα, Κυριακάτικα, πήγαν να βγάλουν συνέδρους για το ΚΙΝΑΛ ή το ΠΑΣΟΚ ή όπως αλλιώς το πει κανείς!

Να είσαι από όσους θα ήθελαν να διαλυθεί, απορροφηθεί ή εξαϋλωθεί ο χώρος αυτός κι όχι μόνο να απορείς αλλά να μην έχεις και εξήγηση!

Μπορεί να χάσει αλλού αυτός ο χώρος, να κερδίσει αλλού λίγο ή πολύ, να γίνει κάτι άλλο, να συζητήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Αιτωλοακαρνανία θα υπάρχει, ίσως και μετά από πυρηνικό πόλεμο. Θα απορούμε πάντα γιατί αλλού διασπάται κι εδώ θα βγάζει στελέχη όχι για ένα αλλά για τρία-τέσσερα κόμματα! Και  υπουργούς και αυτοδιοικητικούς…

There will be only KINAL, θα λέγαμε αν γυρίζαμε την ταινία “ΠΑΣΟΚ, Χαϊλάντερ της Αιτωλοακαρνανίας”…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. Δώσε και σώσε... (σύνθημα)

  Δώσε πόνο θάνο!
  Σε ‘όλους τους πρώην συντρόφους. σου,. μέχρι εξαφανίσεως του είδους.
  . Να μη μείνει κανένας βαθυπασόκος____________________ πάνω στη γη.
  Και μετά σώσε γι’ άλλη μια φορά τον τόπο όπως το ε’ιχες σώσει και παλιότερα.

  Α, Δώσε πόνο και στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ που περίμεναν οι κοροιδάρες να δούν κι αυτοί με την σειρά τους κάποια στιγμή εξουσία!!!

  Δημήτρης Μ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.