Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Το κρούσμα στο ΣΕΚ φέρνει καραντίνες μαθητών στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου

Το κρούσμα στο ΣΕΚ φέρνει καραντίνες μαθητών στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου

Κινητοποίηση μεγάλη προκάλεσε στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου το κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό του Σχολικού Εργαστηριακό Κέντρου.

Τρία τμήματα αναστέλλουν τη λειτουργία τους, μαθητές τίθενται σε καραντίνα και θα συνεχίσουν με τηλεκπαίδευση για 14 ημέρες. Στο σχολείο εξάλλου θα γίνουν απολυμάνσεις.

Το ΣΕΚ στεγάζεται  στο κτιριακό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού Λυκείου και υποστηρίζει  την εργαστηριακή εκπαίδευση και πρακτική άσκηση των μαθητών των  ΕΠΑΛ , της ΕΠΑΣ  και του ΙΕΚ .

Καθώς ωστόσο μαθήματα τις τελευταίες ημέρες παρακολουθήσαν στα εργαστήρια του μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ αυτοί αναγκαστικά θα τεθούν σε καραντίνα. Δεν θα λειτουργήσουν για 14 ημέρες, έως , μέχρι 18 Νοεμβρίου, εξάλλου τρία  τμήματα του σχολείου. Πρόκειται για τα  Β  Υγείας 3-Β Υγείας 4 και Γ Αισθητικής.

Σε καραντίνα θα τεθούν και δύο ακόμη εκπαιδευτικοί του ΣΕΚ, επαφές της κυρίας που νόσησε.

Συναγερμός εξάλλου σήμανε σήμερα και σε νηπιαγωγείο χωριού του Αγρινίου καθώς  εκπαιδευτικός του είναι άμεση επαφή άνδρα που νόσησε. Σήμερα δεν έγιναν μαθήματα αλλά αύριο θα διεξαχθούν κανονικά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Η Νίκη της καρδιάς μας

    Προφέσορας λοιμοξιολογίας Γκίκας Μαγιορκίνης και Υπουργός Παδείας, Νίκη της καρδιάς μας Κεραμέως : Στα σχολεία δεν κολλάει .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.