Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

To Marpessa του Αγρινίου ανάμεσα στα 16 καλύτερα Boutique ξενοδοχεία της Ευρώπης

Εδώ και πεντέμισι χρόνια, λειτουργεί το ξενοδοχείο Marpessa, σε ένα ιστορικό κτίριο της πόλης του Αγρινίου, εξόχως ανακαινισμένο,  φέρνοντας μνήμες από την εμπορική  και πολιτιστική κληρονομιά της πόλης.

Το προσωπικό και η διοίκηση του ξενοδοχείου φροντίζει, ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει ένα αυθεντικό δείγμα της Αιτωλικής φιλοξενίας, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την ευγένεια και το πηγαίο χαμόγελο.

Τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια κατασκευής και λειτουργίας, έφεραν στο Marpessa σπουδαίες διακρίσεις,με πιο πρόσφατη την ένταξή του στα 16 καλύτερα boutique ξενοδοχεία της Ευρώπης για το 2019, από την οικογένεια των  HistoricHotelsofEurope.

«Η διάκριση αυτή αποτελείσημαντική αναγνώριση για τη δέσμευσή μας στην αυθεντική και ποιοτική φιλοξενία. Ακόμη σημαντικότερο, βάζει το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στον τουριστικό χάρτη της Ευρώπης.

Η επιθυμία μας, από την σύλληψη ακόμη της ιδέας  έως και σήμερα, είναι το Marpessaνα αποτελέσει το όχημα αποκάλυψης του φυσικού, αρχαιολογικού και θρησκευτικού πλούτου της περιοχής καθώς και των ποικίλων δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή» δηλώνει η κ. Μαριάννα Ζωίδη Πιστιόλα, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

Historic Hotels of Europe

Για την ένταξη ενός ξενοδοχείου στο δίκτυο των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης –  Historic Hotels of Europe, απαιτείται η λειτουργία του ξενοδοχείου σε ένα κτίριο ιστορικής σημασίας με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά,  με φιλοσοφία λειτουργίας την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, και την πιστοποίηση από το δίκτυο Historic Hotels of Europe της πολύ ποιοτικής παροχής υπηρεσιών.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τ2641047500                                Φ2641047552
welcome@marpessa.grwww.marpessa.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.