Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Το μήνυμα ενός διασώστη του ΕΚΑΒ Αγρινίου: αυτό θα είναι το “πραγματικό χειροκρότημα”

Το μήνυμα ενός διασώστη του ΕΚΑΒ Αγρινίου: αυτό θα είναι το “πραγματικό χειροκρότημα”

Το τελευταίο διάστημα μελετάται η ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ) του συνόλου του προσωπικού των νοσοκομείων του ΕΣΥ καθώς και των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και στο Εθνικό Σύστημα Κοινωνικής Φροντίδας.

Αυτό συνεπάγεται τη χορήγηση επιδόματος στις κατηγορίες αυτές των εργαζομένων καθώς και τη συνταξιοδότησή τους νωρίτερα με βάση τις διατάξεις που ισχύουν για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

Οι αποφάσεις αναμένονται αυτές τις ημέρες καθώς ολοκληρώνει το έργο της η επιτροπή για τη μεταρρύθμιση του καθεστώτος χορήγησης επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας .

Όλοι θα συμφωνήσουν στην ανάγκη η Πολιτεία να αναγνωρίσει εμπράκτως την προσφορά στην δημόσια Υγεία των εργαζομένων στο  ΕΣΥ , στο ΕΚΑΒ και στις  Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας

Και όποιος διαφωνεί ας διαβάσει την ακόλουθη ανάρτηση του Διασώστη του ΕΚΑΒ Αγρινίου Βασίλη Καραμάνη:

ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ…

Πλησιάζει λοιπόν η ώρα του “πραγματικού χειροκροτήματος”.

Η μοναδική ευκαιρία να λάβει τέλος η αδικία χρονών για τους ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ του ΕΚΑΒ αλλά και κάθε επαγγελματία υγείας.

Δεν είναι επιβράβευση, είναι υποχρέωση του κράτους. Είναι “χρωστούμενο” που οφείλει να αποδοθεί, είναι ηθική αποζημίωση. Τις επόμενες μέρες “χειροκροτήστε” έμπρακτα και δυνατά, κυρίες και κύριοι της επιτροπής κρίσεως ένταξης επαγγελμάτων στα βαρέα και ανθυγιεινά.

“Χειροκροτήστε με την καρδιά σας” και δώστε την συναίνεση σας για την ένταξη των ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ του ΕΚΑΒ και γενικότερα των επαγγελματιών υγείας στα βαρέα και ανθυγιεινά. Ένα χειροκρότημα που άργησε πολλά χρόνια…

Ένα αίτημα που έχει την θετική “υπογραφή” των πολιτών. Εκείνων των πολιτών που οι ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ του ΕΚΑΒ και όλοι οι επαγγελματίες υγείας με αυταπάρνηση ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα τους στα δύσκολα, στον πόνο, στην μάχη για την ζωή.

Υ.Γ. Σας παραθέτω μια φωτογραφία του “γραφείου” όλων των ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ του ΕΚΑΒ, ώστε να έχετε μια μικρή γεύση, με την ευχή να την έχετε στο μυαλό σας την ώρα της συνεδρίασης.

Με εκτίμηση.

ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΕΚΑΒ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ… Πλησίαζει λοιπόν η ώρα του “πραγματικού χειροκροτήματος”. Η μοναδική ευκαιρία να λάβει…

Δημοσιεύτηκε από Bill Karamanis στις Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.