Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Το μήνυμα του Μιχάλη Γιαννακίδη στην ομάδα του ΑΟ Αγρινίου

Το μήνυμα του Μιχάλη Γιαννακίδη στην ομάδα του ΑΟ Αγρινίου

Η Α2 όλη η αθλητική δράση στην χώρα έχει διακοπεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι παίχτες αποχαιρετούν σιγά σιγά τις ομάδες τους, έστω και προσωρινά, καθώς κανείς δεν είναι σίγουρος για το πότε θα πατήσουν ξανά παρκέ. Έτσι, μετά και τα συγκινητικά μηνύματα των Franceschi αλλά και του προπονητή του ΑΟ Αγρινίου, Γιάννη Διαμαντάκου, σειρά είχε ο Μιχάλης Γιαννακίδης να πει το δικό του “ευχαριστώ”.

Δείτε το μήνυμα του γκαρντ της ομάδας του Αγρινίου:

Καλησπέρα σας! Θα ξεκινήσω με την έκφραση “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”. Δεν είναι κάποια τιμωρία ή κάποιο καψόνι, αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος – όπως μας λέει η πολιτεία – για να ξεπεράσουμε τα όσα προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει αυτός ο ιός, όσο γίνεται πιο ανώδυνα και να προστατέψουμε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη.
Πάμε τώρα στα του Μπάσκετ!
Φέτος η χρονιά για μένα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, είτε αν θέλετε από δικό μου λάθος, είτε ίσως από κάποιου άλλου!!
Θέλω όμως να ευχαριστήσω τον κόουτς Γιάννη Διαμαντάκο, ο οποίος τα Χριστούγεννα με πήρε τηλέφωνο και με έπεισε με το μοναδικό τρόπο που έχει, ότι η ομάδα με χρειάζεται. Πίστεψε σε μένα, παρόλο που ήξερε ότι 4 μήνες ήμουν εκτός και ίσως να μη μπορούσα να βοηθήσω όσο μπορώ. Κόουτς σε ευχαριστώ για ότι έκανες για μένα και σε ευχαριστώ που πίστεψες σε εμένα!!
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη διοίκηση, που πιστεύω αν όλοι τους θελήσουν και υπάρχει και η κατάλληλη βοήθεια αυτή η μικρή πόλη μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο χώρο του μπάσκετ!
Τελευταία να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, γιατί το να πηγαίνω σε μια ομάδα στη μέση της σεζόν για μένα ήταν πρωτόγνωρο και κατάφεραν να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ αμέσως! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΓΚΕΣ!!
Για το τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το φυσιοθεραπευτή κύριο Κώστα Καλφούντζο, με τον οποίο περνούσα πρωί και απόγευμα μαζί του, έτσι ώστε να προλάβω τους αγώνες που είχαμε και δυστυχώς αναβλήθηκαν. Ελπίζω όμως όλο αυτό να τελειώσει σύντομα και να βρεθούμε πάλι στα γήπεδα τελειώνοντας και αυτό που έχουμε αφήσει όλοι οι αθλητές στη μέση!
Θα τελειώσω έτσι όπως ξεκίνησα για να μην ξεχνιόμαστε με την έκφραση “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.