Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Το μήνυμα των εργαζόμενων του νοσοκομείου Αγρινίου για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Το μήνυμα των εργαζόμενων του νοσοκομείου Αγρινίου για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Προς τον λαό της Αιτωλοακαρνανίας απευθύνει έκκληση το ΣΕΝΑ: «Μείνετε στα σπίτια σας. Προτιμήστε το δικό σας κρεβάτι από ένα κρεβάτι νοσοκομείου».Παρέμβαση για την Παγκόσμια Ημέρα Υγεία κάνει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου.

Το ΣΕΝΑ ευχαριστεί το Δ.Σ. της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών για την συμπαράσταση και την αναγνώριση της προσφοράς όλων των εργαζομένων σημειώνοντας ωστόσο-προφανώς και αναφορικά με τη σημερινή κινητοποίηση- πως «σεβόμενοι όμως τις κρίσιμες συνθήκες της πανδημίας και  όπως πράττουμε πάντα, επιλέγουμε αντί οποιασδήποτε εκδήλωσης να παραμείνουμε εργαζόμενοι στις θέσεις μας,  φροντίζοντας τους ασθενείς μας».

Προς τον λαό της Αιτωλοακαρνανίας απευθύνει έκκληση το ΣΕΝΑ: «Μείνετε στα σπίτια σας. Προτιμήστε το δικό σας κρεβάτι από ένα κρεβάτι νοσοκομείου».

Η ανακοίνωση:

Υπό τον γενικό τίτλο « Στηρίξτε τους νοσηλευτές και τις μαίες»,  η 7η Απριλίου 2020 έχει οριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως η ημέρα τιμής και αναγνώρισης του έργου νοσηλευτών και  μαιών ανά την υφήλιο.

Στόχος είναι  να υποστηριχθεί σθεναρά  και με κάθε δυνατό τρόπο το εργατικό δυναμικό νοσηλευτών και μαιών, ώστε  να διασφαλίσει ότι όλοι  ανεξαιρέτως, παντού και αδιαπραγμάτευτα λαμβάνουν την υγειονομική περίθαλψη που έχουν ανάγκη.

Σε αυτά τα πλαίσια και εν μέσω πανδημίας κορονοϊού, ο ΣΕΝΑ ευχαριστεί το ΔΣ της ΕΙΝΝΑΑ για την συμπαράσταση και την αναγνώριση της προσφοράς όλων των εργαζομένων.

Γεγονός είναι βέβαια, πως οι «εμπόλεμες συνθήκες» είναι βίωμα και συνείδηση όλων μας, αφού για χρόνια επιβιώσαμε με την υποστελέχωση, τις περικοπές δαπανών για την υγεία  και τη συκοφαντία των αγώνων μας.

Σεβόμενοι όμως τις κρίσιμες συνθήκες της πανδημίας και  όπως πράττουμε πάντα, επιλέγουμε αντί οποιασδήποτε εκδήλωσης να παραμείνουμε εργαζόμενοι στις θέσεις μας,  φροντίζοντας τους ασθενείς μας.

Προς τον λαό της Αιτωλοακαρνανίας απευθύνουμε έκκληση:

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Για το ΔΣ του ΣΕΝΑ

Ο πρόεδρος Καραγιώργος Βασίλειος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.