Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου υποδέχθηκε Σχολείο της Αλβανίας

4Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου υποδέχθηκε το Μουσικό και Καλλιτεχνικό Σχολείο «JAKOV XOXA» από την πόλη Φιερ της Αλβανίας ,τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016. Στην αποστολή μετείχαν εκτός των μελών της σχολικής κοινότητας και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και εκπρόσωπος του Δημαρχείου της πόλης Φιερ.
Η αποστολή φιλοξενήθηκε στο Μουσικό Σχολείο τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016, από το πρωί ως τη λήξη του σχολικού προγράμματος. Έγινε παρουσίαση μουσικών συνόλων του σχολείου «JAKOV XOXA» στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, η οποία έδειξε την υψηλή ποιότητα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, που παρέχει το σχολείο. Παράλληλα εκτέθηκαν έργα εικαστικών και έργα αγγειοπλαστικής των μαθητών του.
Την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 την αποστολή υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο αναπληρωτής δημάρχου κος Νικόλαος Καζαντζής. Ακολούθησε ξενάγηση της αποστολής στην πόλη από την υποδιευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου κα. Ελένη Αθανασιά. Στη συνέχεια την αποστολή υποδέχθηκε και πρόσφερε κέρασμα στο εντευκτήριο του Δήμου Αγρινίου η αντιδήμαρχος κα. Μαρία Παπαγεωργίου.
Η επίσκεψη κρίθηκε ιδιαιτέρως εποικοδομητική στο πλαίσιο της συνεργασίας και ανταλλαγής εμπειριών με θέμα βελτίωσης της εκπαιδευτικής πράξης.
Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής στην υποδοχή της αποστολής.

1

2
Από την έκθεση Εικαστικών του JAKOV XOXA

3

4
Από την παρουσίαση των μουσικών συνόλων
5
Η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου κα. Παρασκευή Μαδιά με μέλη της αποστολής
6
Από την επίσκεψη στο Δημαρχείο

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.