Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Το μυστήριο με το φόνο στη Γερμανία και τη σύλληψη στην Αμφιλοχία

Το μυστήριο με το φόνο στη Γερμανία και τη σύλληψη στην Αμφιλοχία

Γιατί στην Πρέβεζα θυμήθηκαν μια αντίστοιχη ιστορία. Μήπως σχετίζονται; 

Πέπλο μυστηρίου φαίνεται να αιωρείται γύρω από την υπόθεση δολοφονίας 25χρονης στη Γερμανία το 1989 και τη σύλληψη 69χρονου στην Αμφιλοχία την Τετάρτη 27 Απριλίου.
Ο φερόμενος δράστης Μ.Κ., που τους τελευταίους τέσσερις μήνες (από τα μέσα Δεκέμβρη) ήρθε να εγκατασταθεί στην Αμφιλοχία, έλεγε στους ανθρώπους ,που είχε αναπτύξει μαζί τους φιλικές σχέσεις, ότι κατάγεται από την Άρτα και για πολλά χρόνια έμενε στην Αυστραλία όπου εργαζόταν και επιστρέφοντας στην Ελλάδα, προσωπικά προβλήματα δεν του επέτρεψαν να ζήσει στην Άρτα και επέλεξε την Αμφιλοχία.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που τον γνώριζαν, πρόκειται για ήσυχο, ευγενικό και ευχάριστο άνθρωπο που κάθε απόγευμα συνήθιζε να κάνει τον περίπατο του στην παραλία της Αμφιλοχίας.
Kάτοικος της  Πρέβεζας επικοινώνησε με www.e-maistros.gr   και ανέφερε μια παρόμοια ιστορία που εκτυλίσσεται τα τελευταία 31 χρόνια σε χωριό της Πρέβεζας.

Τότε, το 1989,ο κάτοικος Γερμανίας με καταγωγή από χωριό της Πρέβεζας, διέπραξε φόνο στην ίδια πόλη της Γερμανίας. Ο συγκεκριμένος μάλιστα είχε σύζυγο από την Άρτα και από τότε αγνοείται. Φήμες στην περιοχή λένε, ότι όλα αυτά τα χρόνια ο αγνοούμενος κινούνταν κοντά στο χωριό του, σε οικισμούς βοσκών, όπου υπήρχαν πολλές απομακρυσμένες στάνες στο μεγάλο βουνό.

Η αδιαθεσία του 69χρονου το βράδυ της Τρίτης 26 Απριλίου που τον οδήγησε να νοσηλεύεσαι σε σοβαρή κατάσταση στο ΓΝ Αγρινίου και η αναζήτηση για συγγενικά πρόσωπα , έφερε στο φως αυτή τη σκοτεινή υπόθεση, που για πολλά χρόνια ο 69χρονος κρατούσε καλά κρυμμένη.

e-maistros.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.