Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Συνδυασμού της Χριστίνας Σταρακά

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Συνδυασμού της Χριστίνας Σταρακά

Ο Συνδυασμός «Αγρίνιο Μπορείς», με επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχο Αγρινίου την Χριστίνα Σταρακά, έδωσε στη δημοσιότητα το πλήρες πρόγραμμά του για την επόμενη μέρα του δήμου Αγρινίου.

Η υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά, ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν,  με την πολύπλευρη και ζωντανή συμμετοχή τους, στη διαδικασία κατάρτισης που προγράμματος του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς»,  αναφέρει:

«Μέσα από μια εξαιρετικά γόνιμη διαδικασία διαλόγου, με τη συμμετοχή των πολιτών, των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών δυνάμεων, των μαζικών φορέων, των συλλόγων και των εργαζομένων, ο Συνδυασμός μας, το «Αγρίνιο Μπορείς», εκπόνησε και παρουσιάζει το πρόγραμμά του για το Δήμο Αγρινίου.

Ο πλούτος των ιδεών και των προτάσεων που κατατέθηκε, αξιοποιήθηκε και μετουσιώθηκε σε συγκεκριμένη προγραμματική πρόταση, που περιλαμβάνει όλους τους τομείς αρμοδιοτήτων του Δήμου, αλλά και το πλαίσιο διεκδικήσεων για ζητήματα αρμοδιότητας της κεντρικής και περιφερειακής εξουσίας. Με την ίδια φιλοσοφία, με τον πολίτη πρωταγωνιστή και συμμέτοχο, θα πορευτούμε ως δημοτική αρχή για να αλλάξουμε το Αγρίνιο.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει δέκα θεματικές ενότητες και μια ξεχωριστή για την λίμνη Τριχωνίδα. Οι δράσεις του προγράμματός μας εξειδικεύονται ακόμη περισσότερο στα δέκα ειδικά προγράμματα που καταρτίσαμε, ένα για κάθε Δημοτική Ενότητα. Με πρώτο σταθμό τις εκλογές του Μαΐου, ξεκινάμε τη διαδρομή για το αύριο του Αγρινίου.

Ευχαριστώ και πάλι όλους όσοι συμμετείχαν, με πρωτοφανή διάθεση και ζήλο, ώστε να παρουσιάσουμε την ολοκληρωμένη πρότασή μας, μέσα από μια τόσο πρωτοποριακή διαδικασία. Το Αγρίνιο Μπορεί και στις 26 Μαΐου θα αλλάξει οριστικά σελίδα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Gdbshdhs

    Επί Νομαρχίας Σταρακα την χρονιά που μας πέρασε (2018) είχαμε τη χειρότερη δακοκτονια των τελευταίων πολλών χρόνων με ψεκασμούς που ξεκίνησαν 15 Σεπτεμβρη! Αποτελέσμα πολλοί παραγωγοί καταστράφηκαν από το δακο. Αντί να δικαστεί η συγκεκριμένη κυρία βάζει για δήμαρχος…..

  2. Δημήτρης

    Ροδίτη κάτσε και δούλεψε να βγάλετε πρόγραμμα κι άσε τις αναλύσεις.

  3. haha

    τι θα γίνει ρε παιδιά; Το πρόβλημα είναι ποιός είναι χειρότερος από τους δυο, “η Αγρινιάρχης” ή ο δήμαρχος; Κοιτάξτε τα χάλια της πόλης (καθαριότητα, παιδικές χαρές, πάρκο, Τριχωνίδα, σύνδεση με Ιόνια-που ξέχασαν να κάνουν, επισκεψιμότητα, οδικό δίκτυο επαρχιακό καιεθνικό…..) και θα καταλάβουμε ότι και οι δυο την ξέσκισαν την πόλη. Το ποσοστό συμμετοχής ενός εκάστου τι νόημα έχει; Ο καθένας ότι …μπόρεσε έκανε για να είμαστε σε τούτο το χάλι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.