Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Το όνομα του αδικοχαμένου Λεωνίδα Ζαχαράκη θα δοθεί στο γήπεδο Δοκιμίου

Το όνομα του αδικοχαμένου Λεωνίδα Ζαχαράκη θα δοθεί στο γήπεδο Δοκιμίου

Το Δημοτικό Γήπεδο Τ.Κ. Δοκιμίου με ομόφωνη απόφαση της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβούλιου Αγρινίου (29-10-2018) ονομάστηκε Γήπεδο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ.

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ γεννήθηκε στο ΔΟΚΙΜΙ 11-4-1992,ποδοσφαιριστης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ προερχόμενος από την τότε Ακαδημία της Ομάδας. Υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία στην 131 Σ.Μ στο Ακτίο και την 21-9-2017, ερχόμενος με το αυτοκίνητο του προς Αγρίνιο στο δρόμο ΚΡΕΜΑΝΙΟΛΑ

(Ακτίου – Αμφιλοχίας) , ενεπλάκη σε Τροχαίο ατύχημα όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το Δ.Σ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ, φίλοι και παράγοντες θέλησαν να τιμήσουν την μνήμη του και την προσφορά του για το ποδόσφαιρο στην Ομάδα της καρδίας του και ζήτησαν από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της Τ.Κ. ΔΟΚΙΜΙΟΥ το Γήπεδο να πάρει το Όνομα του.

Έχοντας ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ ο Πρόεδρος κ. Πουσης Β. έθεσε το θέμα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , όπου και εγκρίθηκε, για να φτάσει τελικά το θέμα στη ΤΑΚΤΙΚΗ Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να πάρει ΟΜΟΦΩΝΑ το όνομα ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ .

Ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ που παραβρέθηκα στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου , θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ ΟΛΟΥΣ για την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση τους.

Επιμέλεια κειμένου: Βάσσης Δημήτρης

aitosports.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.