Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Το παράρτημα της ΕΜΕ συγχαίρει τον μαθητή Εμμανουήλ Πετράκη

Το παράρτημα της ΕΜΕ συγχαίρει τον μαθητή Εμμανουήλ Πετράκη

Το παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει τον μαθητή του 2ου ΓΕΛ Αγρινίου (Β΄ τάξη) Εμμανουήλ Πετράκη για την διάκριση του στην 39η Βαλκανική Μαθητική Ολυμπιάδα. Ο Αγρινιώτης μαθητής διακρίθηκε για μία ακόμη φορά, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.

Η ανακοίνωση:

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗ 39 Η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Ο Αγρινιώτης μαθητής Εμμανουήλ Πετράκης από το 2ο ΓΕΛ Αγρινίου (Β΄ τάξη) διακρίθηκε για άλλη μια φορά, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στη 39η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα που διεξήχθη στη Κύπρο στις 4-9 Μαΐου 2022.

Διαγωνίστηκε με δεκάδες μαθητές από χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και με τους υπόλοιπους διακριθέντες έφεραν την Ελλάδα στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.

Μετά από αυτό το διαγωνισμό ο Εμμανουήλ προκρίθηκε για να λάβει μέρος στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα που θα γίνει στο Όσλο της Νορβηγίας από 6-16 Ιουλίου 2022.

Ο Πετράκης Εμμανουήλ αγαπάει τα μαθηματικά, δημιουργεί μέσα από αυτά και ονειρεύεται μέσα από αυτά. Παράγει το μέλλον το δικό του και συμμετέχει στην εξέλιξη της επιστήμης που βοηθάει όλους τους ανθρώπους. Συγκινούμαστε με την πρόοδό του, υποκλινόμαστε στο ταλέντο του και την εργατικότητά του. Αποτελεί παράδειγμα για όλους και μας εμπνέει μικρούς και μεγάλους.

Εμείς ως παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας τον συγχαίρουμε για την επιτυχία του και του ευχόμαστε καλά Μαθηματικά ταξίδια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.