Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Το πέρασμα της Φώφης Γεννηματά από το Αγρίνιο (φωτο-video)

Το πέρασμα της Φώφης Γεννηματά από το Αγρίνιο (φωτο-video)

Ένα ολιγόωρο πέρασμα σήμερα από την Αιτωλοακαρνανία προέβλεπε το πρόγραμμα περιοδειών της Φώφης Γεννηματά ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε σε Μεσολόγγι αρχικά και στο Αγρίνιο στη συνέχεια.

Στο Μεσολόγγι επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο και στο Αγρίνιο τα γραφεία του κόμματος ενώ περιηγήθηκε και στο κέντρο των δύο πόλεων συνομιλώντας με πολίτες.

Πολλά κομματικά στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές την συνόδευσαν στην περιοδεία της.

«Τα καινούργια γραφεία του Κινήματος Αλλαγής στο Αγρίνιο έχουν έναν ισχυρό συμβολισμό . Προχωράμε δυναμικά. Οι προοδευτικοί πολίτες συσπειρώνονται στο Κίνημα Αλλαγής . Δεν παραδίδουν την προοδευτική τους ταυτότητα. Γιατί ξέρουν ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι δύναμη σταθερότητας, είναι δύναμη ομαλότητας και θα είναι το προοδευτικό αντίβαρο στην ανεξέλεγκτη κυριαρχία της δεξιάς. Στις 7 Ιουλίου επιστρέφει η λογική στον τόπο με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Ραντεβού με το Κίνημα Αλλαγής στην κάλπη», ήταν το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά, σε δηλώσεις που έκανε στο τέλος της περιοδείας της στο Αγρίνιο.

Δείτε εικόνες από το Αγρίνιο:Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. agr11

    Και φυσικά κοινό μυστικό η αντιπεριφερειάρχης πουθενά. Ενώ πριν ένα μήνα το όλον ΠΑΣΟΚ ήταν παρόν. Ποιου προεκλογικό αγώνα στηρίζει οέο;

  2. Ανώνυμος

    ΄΄ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ΄΄ !! ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ΄΄ΠΕΡΑΣΜΑ΄΄ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ !!!!!! ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ !! CHRISTOS

  3. γιωργος

    σωστος ο agr11…λες να ειναι αλλου κομματος?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.